Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlust mot för starka assyrier

Efter att på lördagen ha förpassats till seriens jumboplats på grund av Götenes pånyttfödelse ställdes ÖSKs talanglag på söndagen mot de presumtiva serieledarna från göteborgslaget Assyriska BK. Förutsättningarna var dessutom inte de allra bästa, eftersom truppen drabbats av en del återbud i sista ögonblicket. Sjukanmälda var ordinarie mittbacken Pontus Jakobsson och målvakten Simon Enqvist. Pontus satt på läktaren medan Enqvist i alla fall tog en plats på avbytarbänken. Veckans spelare i ÖSK, Kalle Holmberg med två färska p18-mål för det svenska landslaget, hade dessutom fått lov att ta plats i bussen till Stockholms Stadium för att värma spelarbänken under A-lagsmatchen mot Djurgården. Ersättare för de frånvarande var Claus Pedersen, Axel By och den för tillfället skadefria Simon Leonidsson.

Bra chanser i matchinledningen.
Hemmalaget öppnade matchen på ett bra sätt och hade några fina möjligheter att ta ledningen under den första kvarten, då Adam Botvidsson blev frispelad vid två tillfällen. Assyriska visade å sin sida redan i matchinledningen att man kommit till Örebro för att anfalla och med båda ytterbackarna långt fram på planen såg det oftast ut som om man nöjde sig med en backlinje bestående av endast två spelare. Dessa var å andra sidan de mycket rutinerade Johan Friberg da Cruz och John Stockhaus, båda med meriter från Allsvenskan och Superettan.

Extremt offensiv motståndaruppställning.
Motståndarnas offensiva uppställning gjorde att ÖSK matchen igenom utsattes för en stark press, vilket gjorde att man i första hand fick koncentrera sig på försvarsspelet på den egna planhalvan. ÖSKs försökte lätta på trycket genom få ut bollar mot de två snabba kantspelarna Simon Leonidsson och Miralem Malic, samt genom fram instick till Adam Botvidsson, som den här gången spelade centralt. Så när som Adams två möjligheter i matchinledningen får man väl säga, att man inte lyckades speciellt bra med detta. Assyriskas press var alldeles för hård för att det skulle bli tid över för en konstruktiv speluppbyggnad. Trots det spelmässiga underläget lyckades dock talangerna hålla ställningarna under den första halvleken och kunde gå till en halvtidsvila med ett något smickrande 0-0 resultat. Assyriska kan möjligen ha haft en boll inne efter en ”norrköpingshörna”, något som i så fall domarteamet också missade.

Tveksamma mål.
Inför den andra halvleken fick Simon Leonidsson, som inte spelat match sedan i våras, lämna plats åt Kevin Larsson. Fedja Jelecak tog ett steg upp till den centrala positionen i anfallet och Adam Botvidsson placerades på den för honom välbekanta kanten. I övrigt blev det väl ungefär som i den första halvleken med den skillnaden att Assyriska så småningom fick sina mål. Välförtjänta men samtidigt oförtjänta. Det första målet föregicks av en vårdslös dobbtackling på ett ÖSK-lår, vilket domaren uppenbarligen inte såg. Bollen spelades fram till en ytter (eller om det nu var en offensiv ytterback) och det efterföljande inlägget snednickades klockrent in vid första. Det andra kom till världen med hjälp av en linjeman, som spelade tillbaka bollen in på planen i stället för att låta den gå ut till ÖSK-inkast. En mycket märklig situation, minst sagt. Efter matchen tyckte Håkan Juhlin, att även om Assyriska vann matchen rättvist sett till vad som utspelades på plan, så var båda målen resultatet av rätt allvarliga domarmissar.

Bra match – trots allt.
Trots förlusten gjorde det unga ÖSK-laget den här gången en fullt godkänd insats. Assyriska var bättre och vann rättvist. ÖSKarna höll ihop laget bra, stängde ytorna och höll den defensiva koncentrationen på en hög nivå matchen igenom. Det senare har ju till och ifrån varit ett problem under den gångna säsongen. Claus Pedersen uppträdde med stor pondus i målet. I backlinjen gjorde reservinkallade Axel By en riktigt bra insats mot ett spelskickligt motstånd. Viktor Lindqvist stod som vanligt för en arbetsintensiv insats på mittfältet och förlorade sällan en boll. När han gjorde det återerövrade han den dessutom i allmänhet. Den svagaste lagdelen var anfallet, som inte kunde skapa speciellt mycket och dessutom missade de fåtaliga chanser som trots allt dök upp.

Matchfakta: ÖSK Ungdom – Assyriska BK 0-2
51. 0-1 Franjo Ladan
89. 0-2 Gabriel Topuz

Publik: 214

Gula kort (ÖSK): Miralem Malic och Fedja Jelecak

Laguppställning
Målvakt: Claus Pedersen
Försvarare: Daniel Björnkvist (k), Gustav Källberg (88), Axel By, Andreas Ståhl (69)
Mittfält: Viktor Lindqvist, Fedja Jelecak, Adam Eriksson
Anfall: Simon Leonidsson (46), Adam Botvidsson, Miralem Malic

Ersättare: Kevin Larsson (46), Simon Karlsson (69), Albin Ek (88)

Kvar på bänken: Simon Enqvist (mv), Anel Coralic, Haris Karahmet,

Toppen mot botten möts på Behrn Arena

Nu kan det bara bli bättre.
ÖSKs talanglag blev idag så att säga tabelljumbo i skjortärmarna. I och med att det tidigare bottenlaget Götene överraskade Ytterby IS, omvärlden och förmodligen även sig själva genom att besegra kungsälvsborna med hela 4-0, så hamnade ÖSKarna sist i tabellen. Även förra veckans tabelletta Assyriska tappade en placering i och med att IK Gauthiod tog sin första seger under sin höstkampanj. Men det är inte värre för Assyriskas del än att de återtar ledningen vid en vinst mot ÖSK Ungdom. Assyriskas målskillnad är med plus 14 den bästa i serien. Gauthiod har ett enda ynka plusmål att tillgodoräkna sig – inte så vanligt för en serieledare. Även målskillnadsmässigt ser det för tillfället inte bra ut för ÖSKs talanglag. Med -13 intar man även i det avseendet seriens bottenplacering.

Assyriska klar favorit.
De seriemässiga förutsättningarna inför söndagsmatchen är alltså inte de allra bästa. Hade det funnits ett tio-tidningars-tips inför den här matchen hade det nog stått 10 tvåor i tipskolumnen. Vad ÖSK eventuellt kan ha med sig in på planen är att laget faktiskt vann över Assyriska i vårsäsongens bortamatch. Vinstsiffrorna blev 2-1 även om det var hemmalaget som hade det mesta av spelet.

Ramstarkt försvar.
Assyriska beskrivs ofta som ett spelande lag som odlar sitt kortpassningsspel. De är precis som ÖSK Ungdom ett konstgräslag och har sin hemmaplan på Ruddalen i Göteborg. Men det som fört upp Assyriska i tabelltoppen är faktiskt inte i första hand anfallsspelet utan det ramstarka försvaret. Med endast 11 insläppta mål på 13 matcher är man bäst i serien. Framåt har man gjort 25 mål, vilket inte är speciellt märkvärdigt jämfört med de flesta andra lag i serie. ÖSK Ungdom har gjort 20 mål, men den stora akilleshälen denna säsong har försvarsspelet varit om man ens kan kalla det för försvarsspel. 33 mål har laget släppt in och där har vi nog huvudanledningen till säsongens usla resultat.

Till matchen har Håkan Juhlin nominerat följande spelartrupp:
Simon Enqvist (mv), Claus Pedersen (mv), Daniel Björnkvist, Gustav Källberg, Kevin Larsson, Miralem Malic, Simon Karlsson, Adam Eriksson, Axel By, Fedja Jelecak, Pontus Jakobsson, Andreas Ståhl, Kalle Holmberg, Adam Botvidsson, Viktor Lindqvist och Simon Leonidsson.

Leonidsson tillbaka.
Noterbart är att Simon Leonidssons dyker upp för första gången sedan i våras. Den ständigt otursförföljde och halvskadade anfallare behövs för att få fart på kantspelet. Frågan är bara vilken form han befinner sig i. Med tanke på att han inte spelat på väldigt länge så saknas nog välbehövelig skärpa. Notabelt är också att truppen bara innehåller 16 spelare trots att 18 är tillåtet. Dessutom kommer ju två av spelarna från A-truppen, vilket gör att de egna spelarna inte är fler än 14.

Allt talar för att det kommer att bli en svår uppgift att ta poäng av Assyriska. Men charmen med ÖSKs talanglag är att man aldrig riktigt vet var man har dem. Ena veckan kan det bli ett riktigt bottennapp (som förra veckans 4-0 förlust mot Rynninge) för att veckan därpå prestera drömfotboll. Bloggen hoppas att så blir fallet på söndag.

ÖSK Ungdom – Assyriska BK
Behrn Arena, 14 augusti kl 14:00

Efterlängtad seger i Göteborg

ÖSKs talanger tog en meriterande seger när de på bortaplan vann över Assyriska BK med 2-1. Enligt NA:s knapphändiga rapportering så var hemmalaget i ledningen med 1-0 i halvtid efter att ha varit det bättre laget. ÖSKarna lyckades dock vända på match och resultat genom två nickmål i andra halvlek. Arbogaförvärvet Miralem Malic, som haft det rätt tufft efter sin övergång (delvis på grund av skador), kvitterade efter en kvart in i andra halvlek på ett inlägg av Fedja Jelecak. Vinstmålet gjordes sedan av mittbacken Pontus Jakobsson med sex minuter kvar av ordinarie tid på en hörna slagen av Adam Eriksson. Det hör ju inte till vanligheterna med nickmål för ÖSK-talangerna, men Miralem och Pontus tillhör de längre i laget, så det var kanske dags att det skulle ske.

Den välkomna trepoängaren innebar att ÖSKarna kunde rycka lite i tabellens bottenskikt och har passerat Skoftesbyns IF, som fått ta över kvalplatsen.

110613. ÖSK: ÖSK U vände och vann

ÖSK Ungdom möter Assyriska

Ny måstematch för ÖSKs talanglag när de på tidig söndagseftermiddag möter Assyriska BK på Ruddalen i Göteborg. Dagens motståndare har en klart uttalad målsättning att avancera i seriesystemet och förstärkte inför årets säsong spelartruppen rätt kraftigt. Laget innehåller utifrån div 2-förhållanden sett en hel del namnkunniga spelare som till exempel Jon Stockhaus (Ljungskile), Arash Bayat (GIF Sundsvall och Ljungskile) och Johan Friberg da Cruz (GAIS och Ljungskile). Även om dessa spelare trappat ner en del bör de besitta kvaliteter som inte är så vanliga på den här nivån.

I serien ligger Assyriska på andra plats och är i stort behov av en trepoängare för att inte överraskningslaget IK Gauthiod skall kunna bygga ut sin ledning till hela fem poäng.

Även hos ÖSK Ungdom är poängbehoven stora, speciellt som KB Karlskoga, ett av lagen på nedflyttningsplats tog sin första seger igår och nu bara ligger två poäng efter. (Det verkar med andra ord dra ihop sig till en sexpoängare på Nobelstadion den 22 juni). ÖSKs talanger som tidvis spelat riktigt bra har i år inte fått till det framför något av målen. Tretton gjorda mål är inte speciellt bra, men faktum är att varken tabellettan Gauthiod eller tvåan Assyriska har gjort fler. Skillnaden är i stället antalet insläppta. ÖSKs målvakter har fått vittja sitt nät 20 gånger, de två ledarlagens bara 8 gånger.

På ÖSKs hemsida aviseras följande spelartrupp: Daniel Björnkvist, Axel By, Nils Carlson (mv), Anel Coralic, Albin Ek, Simon Enqvist (mv), Adam Eriksson, Fedja Jelecak, Haris Karahmet, Simon Karlsson, Kevin Larsson, Viktor Lindqvist, Pontus Jakobsson, David Rohlén, Muamer Sepic

Av de spelare som brukar eller borde spela med laget saknas Claus Pedersen (skadad), Gustav Källberg (skadad), Oskar Johansson (skadad), Simon Leonidsson (skadad), Kalle Holmberg (gulkortsavstängd) och Adam Botvidsson (utlånad till Karlslund). Detta gör att truppen i dagsläget nog känns i tunnaste laget, speciellt som en del av de tillgängliga spelarna har en del mindre känningar.

Dagens match spelas på Ruddalens konstgräs och avspark är kl. 14:00.

Vårnyheter från Norra Götaland

Assyriska BK.
110410. Oavgjort i genrepet mot Gunnilse

Carlstad United.
110410. Carlstad United nollade i genrepet (vf)
110409. Dalkurd vann seriegenrepet (Dalarnas Tidningar)
110407. Carlstad United vill till division ett (P4 Värmland, audio)
110407. L-O om läget
110402. Svikande självförtroende fällde Oddevold (Bohuslänningen)

IK Gauthiod.
110411. GAUTHIOD–TORD 3–0 (nlt)
110410. Vinst i genrepet!

Gunnilse IS.
110411. Assyriska BK – Gunnilse IS 2-2
110405. Gunnilse IS A vs Sandareds IF A 5-1
110401. Norrby IF – Gunnilse IS 2-1

Götene IF.
110411. Heimer körde över Götene (nlt)
110410. Urdåligt genrep mot Heimer
110407. Vinst mot Lilla Edet
110404. Seger mot Corner i DM

Jonsereds IF.
110411. Snygga mål när Sandareds IF besegrades!
110410. Oavgjort mot Kållered!

KB Karlskoga.
110413. KB-kaptenen kan missa hela våren (Karlskoga-Kuriren)
110411. Armin Mustafic ger aldrig upp (nwt)
110410. Efraimssons nolla spräcktes mot FBK (vf)
110408. Det vill Selmer se i genrepet (nwt, video)
110404. KB:s efterlängtade seger
110402. Selmer hoppas på första segern (Karlskoga-Kuriren)

Rynninge IK
.
110409. Förlust i genrepet mot Karlstad BK
110403Stabilt Rynninge vann mot Sköllersta.
110401. Förlust mot Forward

Skoftebyns IF.
110409. Seger i genrepet!
110407. Pontus flyttar hem – väljer Skoftebyn? (ttela)
110404. Ullared 2011
110402Träningsmatch mot Vinbergs IF
110401. Adolfsson byter Skoftebyn mot TFK (ttela)

Tibro AIK.
110410. Seger i genrepet mot IFK Ölme.

Nyheter från 16.3 – 31.3
Nyheter från 1.3 – 15.3.
Nyheter från februari
.
Nyheter från januari.
Nyheter från december.
Nyheter från november.

Vårvinternyheter från Norra Götaland

Assyriska BK.
110331.
Assyriska BK värvar rutinerat – Eric Hammar klar
110325. Utsikten tog hem titeln! (Utsiktens BK)
110322. Assyriska BK har gjort klart med trio – Krister Ucar slutar
110317. Jon Stockhaus ny lagkapten i Assyriska BK
110316. Assyriska BK till final i Västra Cupen

Carlstad United.
110329. Enkel seger för United (nwt)
110329. Tre spelare klara för Carlstad United
110323. Brodd flyttar hem (nwt)
110321. Kalle kommer tillbaka
110321. Nya namn i Carlstad United (vf)
110321. Ny trio klar för Carlstad United (nwt)
110318. På gång i truppen
110318. L-O om läget
110317. Bosnisk målvakt på väg till United (nwt)
110316. Ingen Valmir i United (nwt)

IK Gauthiod.
110328. Stark insats mot starkt motstånd! (FK Falköping)
110319. Dubbelseger igen

Gunnilse IS.
100331. Amerikan godkänd i debuten (Norrby IF)
100326. Gunnilse IS A vs IF Elfsborg U-21
100323. Gunnilse har skrivit om sin hemska upplevelse i Svenska Cupen, då de besegrades av ett div 4-lag. Rubriken skulle kunna vara När allt går snett.
110321. Stångenäs slog ut Gunnilse i cupen (Bohuslänningen)
110316. Marco Kotilainen is back
110316. Marco Kotilainen återvänder till Gunnilse IS (fotbolltransfers.com)

Götene IF.
110330. Förändringar i truppen
110328. Vinst utan storspel
110321. Vinst mot Tidavad i DM

Jonsereds IF.
110327. Gamla ”hjältar” på besök när Lerum besegrades!
110321. Hallå där, Mattias Viggeborn!
110321. En bra första halvlek räckte inte mot Skärhamns IK
110316. Bitter sorti för Jonsereds IF

KB Karlskoga.
110331. Läget i KB Karlskoga inför seriestarten (nwt)
110329. Topptrio utanför DM
110321. KB Karlskoga ute ur Svenska cupen (nwt)
110320. Förlust i Svenska Cupen
110318. Selmer om hur KB ska skrälla (nwt, video)
110318. Kan KB spela cupmatch i morgon?

Rynninge IK.
110331. Forward besegrade Rynninge (NA)
110331.Värdemätare för Rynninge – truppen mot Forward.
110327. Storseger för Rynninge
110319. Seger i Köping utan att imponera.

Skoftebyns IF.
110328. SIF-Häcken 1-3
110319. Två förluster i Grästorp

Tibro AIK.
110326. Oavgjort mot Ulricehamn
110319. De äldre visade vägen i tuff DM match

Ytterby IS.
110321. Resolut efter paus gav ny FCT-seger (ttela)
110318. Ytterby värvar från Qviding (Kungälvsposten)

Nyheter från 1.3 – 15.3.
Nyheter från februari
.
Nyheter från januari.
Nyheter från december.
Nyheter från november.

Vårvinternyheter från Norra Götaland

Assyriska BK.
110322.
Assyriska BK har gjort klart med trio – Krister Ucar slutar
110317. Jon Stockhaus ny lagkapten i Assyriska BK
110316. Assyriska BK till final i Västra Cupen

Carlstad United.
110323. Brodd flyttar hem (nwt)
110321. Kalle kommer tillbaka
110321. Nya namn i Carlstad United (vf)
110321. Ny trio klar för Carlstad United (nwt)
110318. På gång i truppen
110318. L-O om läget
110317. Bosnisk målvakt på väg till United (nwt)
110316. Ingen Valmir i United (nwt)

IK Gauthiod.
110319. Dubbelseger igen

Gunnilse IS.
100323. Gunnilse har skrivit om sin hemska upplevelse i Svenska Cupen, då de besegrades av ett div 4-lag. Rubriken skulle kunna vara När allt går snett.
110321. Stångenäs slog ut Gunnilse i cupen (Bohuslänningen)
110316. Marco Kotilainen is back
110316. Marco Kotilainen återvänder till Gunnilse IS (fotbolltransfers.com)

Götene IF.
110321. Vinst mot Tidavad i DM

Jonsereds IF.
110321. Hallå där, Mattias Viggeborn!
110321. En bra första halvlek räckte inte mot Skärhamns IK
110316. Bitter sorti för Jonsereds IF

KB Karlskoga.
110321. KB Karlskoga ute ur Svenska cupen (nwt)
110320. Förlust i Svenska Cupen
110318. Selmer om hur KB ska skrälla (nwt, video)
110318. Kan KB spela cupmatch i morgon?

Rynninge IK.
110319. Seger i Köping utan att imponera.

Skoftebyns IF.
110319. Två förluster i Grästorp

Tibro AIK.
110319. De äldre visade vägen i tuff DM match

Ytterby IS.
110321. Resolut efter paus gav ny FCT-seger (ttela)
110318. Ytterby värvar från Qviding (Kungälvsposten)

Nyheter från 1.3 – 15.3.
Nyheter från februari
.
Nyheter från januari.
Nyheter från december.
Nyheter från november.

Vinternyheter från Norra Götaland

Assyriska BK.
110313. Slitet Assyriska förlorade mot Ytterby
110311. Assyriska BK vidare till semifinal i Västra Cupen
110307. Assyriska BK vidare i Västra Cupen – ny match på torsdag
110306. Seger i Västra Cupen – ny match på söndag

Carlstad United.
110313. Carlstad United förlorade mot Mellerud (nwt)
110313. Mellerud – CU 3-0
110311. L-O om läget
110308. Degerfors möter KBK i stället för United (vf)
110305. Carlstad Uniteds trendbrott (vf)
110304. Carlstad United vann derbyt mot Karlskoga (nwt)
110303. L-O om läget
110302. CU – KB

IK Gauthiod.
110307. Fullbordad fotbolls helg för IKG!

Gunnilse IS.
110315. Svenska Cupen
110313. Gunnilse IS vs V Frölunda IF
110313. Östra cupen 2011
110309. Två mål av Bilgin mot Gunnilse (ttela)
110303. Gunnilse IS A vs Kållered SK A 0-2 (0-1)

Götene IF.
110315. Dubbla segrar i helgen!
110312. Förlust mot Elfsborg U21
110309. Förlust mot Annelund

Jonsereds IF.
110313. Hockey siffror även under lördagen
110310. Jonsereds IF vidare i Östra Cupen!

KB Karlskoga.
110311. Ingen match för KB i helgen
110305. KB Karlskoga vill ha tillbaka Fredrik Ahlman (nwt)
110304. Ny KB-förlust – då surnar Selmer till
110304. Många borta när KB Karlskoga jagar första segern (nwt)
110304. Selmer inte orolig trots tre raka förluster (video, nwt)
110302. Klart för konstgräs i Karlskoga (kk)
110301. I år ska ”Jocke” ge hundra (kk)

Rynninge IK.
110311. Ingen match för KB i helgen
110305. Förlust i Söderköping
110302. Lika mot Motala på onsdagskvällen.

Skoftebyns IF.
110314. Stabil seger!
110313. Kamraterna vann 
i Trollhättederbyt (ttela)
110312. Förlust mot IFK
110310. Lindblom åter i Skoftebyn (ttela)
110306. Första vinsten!
110305. Förlust mot Edet

Tibro AIK.
110315. Seger mot Ulvåker
110313. Oavgjort mot Annelund.
110306. Ineffektivitet mot Tenhult...

Nyheter från februari.
Nyheter från januari.
Nyheter från december.
Nyheter från november.

Vinternyheter från Norra Götaland

Assyriska BK.
100228. Vinst mot Lerum med 1-0
110226. Krister Ucar förstärker Assyriska BK: ”Klubbens mål gjorde valet enkelt”
110225. Nya träningsmatcher inbokade mot FC Trollhättan och IF Elfsborg
110219. Assyriska besegrade Skottfint
110213. Arash Bayat klar för Assyriska BK: ”Kändes rätt från början”
110213. Fredrik Lagemyr förstärker Assyriska BK: ”Jag vill vinna serien”
110213. Assyriska BK värvar David Asmar från IFK Göteborg: “Det känns underbart”
110206. Oavgjort i första träningsmatchen.

Carlstad United.
110227. Träningsmatch mot Örebro Syrianska IF (Svenska Fans)
110226. Målkalas för Örebro Syrianska (Örebro Syrianska)
110226. United testar liberianska landslagsmän (vf)
110225. Örebro Syr. – CU
110225. Bara en konstgräsplan spelbar i Karlstad (nwt)
110225. Provspelare i helgen
110219. United och FBK Karlstad kryssade i Kristinehamn (vf)
110218. CU – FBK 2-2
110214. Träningsmatch mot Rynninge IK (Svenska Fans)
110214. Pinsam förlust för Carlstad United (vf)
110213. ”Första gången jag ser snö” (nwt)
110212. Inför Rynninge – CU
110212. Från Brasilien till Karlstad
110212. Fredag 11/2
110205. Ölmes vassa kontringar fällde United (nwt)
110205. IFK Ölme – Cu 3-1
110202. United letar målvakt och mittback (nwt)

IK Gauthiod.
110227. Snöplig förlust mot FC Trollhättan
110226. FCT-seger i första träningsmatchen (ttela)
110223. Oavgjort i premiären.
110212. Truppen!

Gunnilse IS.
110226. Östra Cupen 2011
110220. GIS  vs. Lindome GIF

Götene IF
.
110211. Förlust mot IFK Mariestad
110206. Positivt, trots förlust mot Örebro SK U

Jonsereds IF.
110227. En bra halvlek mot IF Vallen!
110227. Stabil insats mot Croatia Göteborg!
110226. Jonsereds IF vidare i Östra Cupen!
110218. Seger mot Partille!
110206. Jonsereds IF – Assyriska BK 3-3
110205. Oavgjort mot Assyriska
110204. Intensiv månad för Jonsereds IF!
110203. Semifinal för Asp & co i helgen!

KB Karlskoga.
110228. Förlust för KB trots bra spel (nwt)
110226. Kif-KBK 2-0 (Karlslunds IF)
110226. Wångblad klar för KB (kk)
110221. BK Forward – KB
110217. Tungt tapp för KB (kk)
110211. Mark Selmer inför säsongen (video, nwt)
110211. KB Karlskoga testar ny mittfältare (nwt)
110204. Kovändningen: Immetorp och KB överens (kk)

Rynninge IK.
110227. Seger mot Bosna
110219. Förlust För Rynninge mot Karlslund.
110218. August Holmberg om inledningen av säsongen.
110218. Truppen mot Karlslund.
110214. Jonas Malmström efter matchen (video)
110213. Rynninge vann enkelt mot Carlstad United
110212. Mattias inför helgen
110206. Övertygande Rynninge vann komfortabelt
110203. Mattias Wikström inför träningsmatcherna

Skoftebyns IF.
110226. HerrA: Förlust i Götet
110225. Skoftebyns IF nästa för Pajtim (ttela)
110224. Helgen v. 7
110213. SIF-polarna byter till VIF (ttela)
110206. Lite mer från igår…
110205. Förlust idag
110203. Stridh till Oddevold (ttela)

Tibro AIK.
110225. Vinst mot IFK Tidaholm
110205. Förlust med 4-2 mot SAIK
110202. Seger i första matchen för året.

Ytterby IS.
110227. Ytterby IS – Västra Frölunda IF (Västra Frölunda)

Nyheter från januari.
Nyheter från december.
Nyheter från november.

Vinternyheter från Norra Götaland

Sammanfattning spelarövergångar
Hos Carlstad United har man en ambitiös sammanställning över hur spelarövergångarna i Norra Götalandstvåan ser ut.

Assyriska BK
110131.
Mattias Kesenci stannar i Assyriska BK: “Jag tror på satsningen”
110111. PRESSMEDDELANDE – Angående Assyriska BK:s omplacering

Carlstad United
110127. Klart att United flyttas från Tingvalla (nwt)
110126. Deniz flyttar med Adis (vf)
110125. Renato återvänder till Carlstad United (nwt)
110119. United testar målvakt (vf)
110119. Sund har skrivit på för FC Trollhättan (nwt)
110115. United väntar på svar – och testar ny målvakt (nwt)
110113. Kampen om Tingvalla IP rullar vidare (vf)
110111. United blåst på skyttekung (vf)
110111. Första nyförvärvet klart – Arneng lär bli nummer två (vf)
110110. Saeed Rashid valde IFK Ölme (vf)
110104. Adis Maglic till Norge (nwt)
110104. Jonas Olsson klar för Degerfors IF (Karlskoga-Kuriren)
110102. Stortalangen till Öster (vf)
110101. Maglic har fått norskt kontraktsförslag (nwt)

IK Gauthiod
110129. Lägesrapport
110115. Pris!
110112. Senaste infon gällande A-truppen!
110103. Ny målvakt klar!
110103. Målvakt från FCT klar för Gauthiod (nlt)

Gunnilse IS
110127. Bitter Östlind bryter med Kalmar FF (Barometern)
110117. Gunnilse IS senaste bidrag till landslagsfotbollen
110111. Senaste nyförvärven till A-truppen!

KB Karlskoga
110131. Resultatlöst möte i Jatko-affären (kk)
110120. Timmy näste att lämna KB (kk)
110117. ”Nutt” på väg till Degerfors (vf)
110117. Även Olsson lämnar KB (kk)
110115. Jim Olsson till Norge..
110115. Skyttekungen till DIF?

Rynninge IK
110129. Gustaf Lundholm klar för Rynninge
111116. Anton Karlsson ny i Rynninge

Skoftebyns IF
110128. Stridh på väg till Falkenberg (ttela)
110104. Mathias ny mittback i Skoftebyn (ttela)

Tibro AIK
110117. Kjell årets VFF tränare 2010…

Nyheter från december.
Nyheter från november.