Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Efterlängtad seger i Göteborg

ÖSKs talanger tog en meriterande seger när de på bortaplan vann över Assyriska BK med 2-1. Enligt NA:s knapphändiga rapportering så var hemmalaget i ledningen med 1-0 i halvtid efter att ha varit det bättre laget. ÖSKarna lyckades dock vända på match och resultat genom två nickmål i andra halvlek. Arbogaförvärvet Miralem Malic, som haft det rätt tufft efter sin övergång (delvis på grund av skador), kvitterade efter en kvart in i andra halvlek på ett inlägg av Fedja Jelecak. Vinstmålet gjordes sedan av mittbacken Pontus Jakobsson med sex minuter kvar av ordinarie tid på en hörna slagen av Adam Eriksson. Det hör ju inte till vanligheterna med nickmål för ÖSK-talangerna, men Miralem och Pontus tillhör de längre i laget, så det var kanske dags att det skulle ske.

Den välkomna trepoängaren innebar att ÖSKarna kunde rycka lite i tabellens bottenskikt och har passerat Skoftesbyns IF, som fått ta över kvalplatsen.

110613. ÖSK: ÖSK U vände och vann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.