Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Förlust mot KB Karlskoga

Trots en bra start för talanglaget slutade matchen mot KB Karlskoga på samma sätt som alltför många slutat detta år. Förlust med 2-0 efter mindre bra försvarsarbetet. Inledningsvis var ÖSK det klart bättre laget och under den första kvarten var gästerna knappt över på offensiv planhalva. Trots flera riktigt bra målchanser ville det sig inte för hemmalaget, som hade ett knippe bra lägen utan att ens träffa mål. Efter en halvtimmes spel var ÖSK ytterst nära att ta ledningen. Karlskogas målvakt kunde inte hålla ett skott från Kalle Holmberg, men lyckas så småningom få kontroll över bollen. Bara någon minut senare gör sedan KB sitt första mål. För en gångs skull fyller de på bra med folk i ÖSKs straffområde och en snett-inåt-bakåt passning till en fristående Martin Jatko innebär att ställningen är 0-1.

Som om inte detta skulle vara nog så tilldöms KB minuten senare en straff efter att en av deras spelare ramlat omkull i ÖSKs straffområde. Hjälp med fallet hade han nog av en knuffande ÖSK-försvarare. Samme spelare försökte sig för övrigt på att falla även en gång i andra halvlek, men då blev bedömningen gult för filmning. Nåväl, det var inte alltför våldsamma protester mot straffen, så den var kanske riktigt trots allt. För att lägga sten på börda verkade det sedan som om Simon Enqvist i ÖSK-målet räddat straffen med en benparad, men bolluslingen levde sitt eget liv och studsade försmädligt över mållinjen.

Efter KBs andra mål tappade ÖSKarna spelet så gott som totalt. Jag har några noteringar om några halvchanser under resten av den första halvleken, men ingenting som kändes så där jättehett. I andra halvlek nöjde sig sedan KB med att spela den duktige Alexander Hjalmarsson på topp. Resten av laget täckte och skar av vilket gjorde det svårt för ÖSKarna att finna ytor, som var användbara för anfallsändamål. Det blev mest långbollar mot KBs solida backlinje, som tog hand om det mesta som skickades in mot dem utan några egentliga problem. En boll fick ÖSKarna visserligen över mållinjen – en lurig frispark från Simon Karlsson som Adam Botvidsson språngnickade in, men den dömdes bort för offside.

ÖSK ställde denna gång upp med en 4-4-2 uppställning till skillnad mot vårens 4-3-3. Detta lede till att det kändes rätt tunt i mitten – man blir trots allt bortskämd med tre löpvilliga centrala mittfältare. Speciellt mot KBs igelkottsförsvar i andra halvlek räckte det inte till med bara två spelare centralt.

Det fanns väl egentligen inte så mycket att hurra för efter matchen, men Håkan Juhlin ville ändå ge sina två centrala mittfältare Viktor Lindqvist och Kevin Larsson plusbetyg för sina insatser. Kalle Holmberg var som vanligt kreativ framåt, men hade inte den rätta precisionen i sina avsluts- och insticksförsök.

Matchfakta: ÖSK Ungdom – KB Karlskoga 0-2 (0-2)
32. 0-1 Martin Jatko
34. 0-2 Tobias Larsson (straff)

Publik: 256

Laguppställning
Målvakt: Simon Enqvist
Försvarare: Daniel Björnkvist, Gustav Källberg, Pontus Jakobsson, Simon Karlsson
Mittfält: Adam Botvidsson, Kevin Larsson (70), Viktor Lindqvist, Kalle Holmberg (83)
Anfall: Miralem Malic, Fedja Jelecak (46)

Inbytta: Anel Coralic (46), Adam Eriksson (70), Muamer Sepic (83)
Kvar på bänken: Claus Pedersen (mv), Axel By, Albin Ek, Haris Karahmet

NWT: Två snabba KB-mål gav seger och ett lyft i tabellen
KK: Blytung seger för KB
ÖSK: Förlust i derbyt

Ingen kanonmatch i Karlskoga

Trots ett tvåmålsöverläge, två gånger om dessutom, förlorade ÖSK Ungdom onsdagskvällens div 2-match mot KB Karlskoga med 4-3. Resultatet var inte ens orättvist. KB såg klart rejälare ut, medan ÖSK hade en hel del tur vid sina mål.

Snabb 2-0 ledning för ÖSK.
Efter en jämn förstakvart då nästan ingenting hände framför något av målen tog ÖSK ledningen efter hörna. Bollen hamnade framför en felvänd David Rohlén som skarvlyfter bollen över sitt huvud mot KBs mål och kan till sin och sina lagkamraters glädje se att det just blivit 1-0. Fyra minuter senare ökar Fedja Jelecak på bortaledningen till 2-0. Kalle Holmberg som oattackerad fått hantera bollen framför KBs backlinje hittar Fedja med ett instick. Fedja kommer helt ren med målvakten och rullar behärskat in kvällens andra mål. Då kändes ÖSKs ledning hur säker som helst. Inget av laget hade egentligen åstadkommit någon och ändå ledde ÖSK med 2-0. I princip borde man kunna spela på resultatet under resten av matchen. Problemet är bara att säkerhetsspel inte verkar finnas i ÖSK-talangernas verktygslåda.

KB reducerar på straff.
Med en halvtimme spelad får sedan KB anslutning. Simon Enqvist tappar ett högt inspel som han inte riktigt når och när han skall reda ut situationen på marken fäller han en av KBs anfallare. Den resulterande straffsparken slås säkert i mål. Reduceringen skapar en väldig massa energi för hemmaspelarna och de pressar hårt under resten av halvleken utan att dock få betalt. ÖSK har i princip inget eget spel. Man försvarar sig och tappar sedan bollen på mittfältet.

Adam Botvidsson ökar på ÖSK-ledningen.
Tio minuter in i andra halvlek ökar ÖSK på sin ledning till 3-1. Adam Botvidsson får en passning från Anel Coralic (?), kolliderar till synes med målvakten och kan sedan slå bollen i mål. KB-spelarna är väldigt upprörda. Enligt Mark Selmer trampades KBs målvakt på armen, varpå han tappade bollen. Något som varken domaren eller den assisterade i så fall uppfattade. Ytterligare en möjlighet att ”rulla hem” tre poäng som inte utnyttjades skulle det visa sig. Sett till matchbilden kom målet helt oförtjänt, eftersom KB har tryckt på ordentligt under de första 10 minuterna med bland annat en trippelhörna.

Snabb KB-reducering.
Tre minuter senare reducerar nämligen KB igen efter ett antal olyckliga omständigheter/tappade bollar på ÖSKs vänsterkant. Det hela slutar med ett antalsmässigt övertag i ÖSKs straffområde med en upprullning av de kvarvarande. Efter sin andra reducering får KB-spelarna givetvis hur mycket energi som helst, medan ÖSKs talanger fortsätter sina försök att freda sig så gott det går. Något ordnat spel från ÖSKs sida är det egentligen inte tal om.

Kollaps sista tio.
Trots det spelmässiga underläget ser det ändå ut som om ÖSKarna skall klara av att få med sig en oförtjänt trepoängare. Men med åtta ordinarie matchminuter kvar kan KB gå upp till 3-3 efter hörna. En omarkerad spelare kan bredsida in bollen vid ÖSKs bortre. Inte bra eftersom det varit bud på ett mål redan tidigare på ett liknande sätt. Trots ett oinspirerat spel får ÖSKarna en möjlighet att göra ytterligare ett oförtjänt mål. Miralem Malic stressar KBs målvakt med sin snabbhet, målvakten måste ut utanför straffområdet för att rensa bort bollen, som går till Kalle Holmberg ungefär på halva halva. Kalle slår bollen utom räckhåll för målvakten men också utanför mål. En gyllene chans som kom ur ingenting och som försvann lika fort.

Slutforcering betalar sig för KB.
Med tre ordinarie minuter kvar gör KB sedan sitt fjärde mål (de hade bara gjort åtta på de tio första matcherna). På nytt är det en hörna som ställer till det. Ett avslut räddas först på mållinjen, bollen spelas ut och en av KBs spelare får en kanonträff på sin andravågsboll. Skottet går ribba-in i närheten av ena krysset. ÖSKarna försöker samla ihop sig till en sista kraftansträngning men inte heller i detta klassiska angreppsläge känns de offensiva ansträngningarna övertygande.

En riktig plattmatch med andra ord. Trots att laget inte alls spelade bra fick man en tvåmålsledning två gånger om, men misslyckades ändå att behålla denna ledning. Speciellt illa är det givetvis att efter de två baklängesmålen mot Rynninge, som båda kommer efter hörnor, så släpper man till ytterligare två mål vid hörnor.

Pontis Jakobsson (trots allt ) riktigt bra.
Håkan Juhlin var efter matchen mycket besviken över att hans läg ännu en gång inte klarade av att hålla koncentrationen uppe. ”Under vissa perider av matchen gör vi det bra och då hade KB inte något att säga till om”, tyckte han. Men så plötsligt tappade vi noggrannheten, börjar slarva  och KB kommer in i matchen igen. Den enda spelaren som han tyckte förtjänade ett godkänt betyg var Pontus Jakobsson, som gör en ny toppmatch. Inför andra halvlek byttes David Rohlén ut på grund av att han kände sig sjuk. Fedja Jelecak lämnade också planen i förtid, för hans del på grund av en skadad axel.

Omladdning och nystart.
Nu går ÖSKarna på semester och återsamlas inte förrän den 11 juli. Under serieuppehållet hoppas man kunna spela två träningsmatcher (Eskilstuna City och Forward) samt hinna med ett kortare träningsläger i Lidköpig. Seriespelet återupptas sedan den 1 augusti då revansch förhoppningsvis skall kunna utkrävas av KB Karlskoga.

Matchfakta: KB Karlskoga – ÖSK Ungdom 4-3 (1-2)
13 0-1 David Rohlén
17 0-2 Fedja Jelecak
29 1-2 Tobias Larsson
56 1-3 Adam Botvidsson
59 2-3 Alexander Hjalmarsson
82 3-3 Andreas Åsbom
87 4-3 Tobias Larsson

Publik: 120

Laguppställning.
Målvakt: Simon Enqvist
Backar: Daniel Björnkvist, David Rohlén (46), Pontus Jakobsson, Albin Ek
Mittfält: Kevin Larsson (87), Adam Eriksson, Kalle Holmberg
Anfall: Adam Botvidsson, Fedja Jelecak (66), Anel Coralic

Ersättare: Claus Pedersen (mv), Haris Karahmet (87), Simon Karlsson (46), Miralem Malic (66)

NA: Juhlin: ”Den tyngsta förlusten någonsin”

Länsderby för ÖSK-talangerna

Derbymatcherna kommer för närvarande nästan på löpande band för ÖSKs talanglag. I söndags var det örebroderby mot Rynninge och ikväll blir det länsderby mot KB Karlskoga. En viktig match för båda lagen, men viktigast för gästgivarna och jumbolaget KB, som snart måste börja få ordning på sitt anfallsspel om man skall klara av att hålla sig kvar i tvåan.

Åtta mål på 10 matcher har KB förmått att göra, vilket inte räcker i de här sammanhangen. Kvällens motståndare ÖSK Ungdom har samtidigt gjort 17, mer än dubbelt så många. ÖSK-arna har å andra sidan släppt in betydligt fler, närmare bestämt 23 stycken, något som gör att laget för närvarande siffermässigt har seriens näst sämsta försvarsspel. På den punkten klarar sig KB betydligt bättre, de har bra släppt in 16, vilket jämfört med många andra lag i serien är helt ok.

KB har bara tagit fem poäng i årets serie, men dessa siffror säger inte allt. Laget har enligt rapporter från med- och motståndare i allmänhet spelat rätt bra men ändå inte fått resultaten med sig. Hela sju av årets tio matcher har slutat med uddamålsförlust. Dessutom verkar man formmässigt vara på uppåtgående. De usla träningsförutsättningarna i Karlskoga under vinterhalvåret gör att laget alltid ligger efter då serien börjar. Svaga vårar och starka höstar har varit något av lagets signum efter det att man tog steget upp till tvåan. (I framtiden kommer dock träningsmöjligheterna att förbättras radikalt – anläggandet av en konstgräsplan är beslutad av kommunen och kommer förmodligen att vara klar sent i höst).

ÖSK Ungdom.
Efte en bra andra halvlek mot Rynninge senast, då hans lag hämtade ikapp ett 2-0 underläge, hoppas talanglagets tränare Håkan Juhlin, att hans lag skall kunna fortsätta på den inslagna vägen. Onödiga försvarsmisstag och tidiga baklängesmål har tyvärr varit något av ett genomgående tema under året, så det vill till att alla är med i matchen från första minut.

För matchen har enligt ÖSKs hemsida följande trupp tagits ut:

Daniel Björnkvist, Adam Botvidsson, Axel By, Anel Coralic, Albin Ek, Simon Enqvist (mv), Adam Eriksson, Kalle Holmberg, Pontus Jakobsson, Fedja Jelecak, Haris Karahmet, Simon Karlsson, Kevin Larsson, Miralem Malic, Claus Pedersen (mv) och David Rohlén.

Jämfört med söndagens trupp saknas Viktor Lindqvist och Muamer Sepic. Tillbaka i truppen efter sjukdom är Miralem Malic. Skadedrabbade sedan en längre tid tillbaka är Gustav Källberg, Andreas Ståhl och Simon Leonidsson (A-truppen).

Det här blir talangernas sista match före sommaruppehållet. Nästa match spelas först den 1 augusti, då serien vänder och de båda lagen möter varandra på Behrn Arena.

KB Karlskoga – ÖSK Ungdom
Nobelstadion, 22 juni kl. 19:00

ÖSK: Juhlin inför KB Karlskoga (video)

Vårnyheter från Norra Götaland

Assyriska BK.
110410. Oavgjort i genrepet mot Gunnilse

Carlstad United.
110410. Carlstad United nollade i genrepet (vf)
110409. Dalkurd vann seriegenrepet (Dalarnas Tidningar)
110407. Carlstad United vill till division ett (P4 Värmland, audio)
110407. L-O om läget
110402. Svikande självförtroende fällde Oddevold (Bohuslänningen)

IK Gauthiod.
110411. GAUTHIOD–TORD 3–0 (nlt)
110410. Vinst i genrepet!

Gunnilse IS.
110411. Assyriska BK – Gunnilse IS 2-2
110405. Gunnilse IS A vs Sandareds IF A 5-1
110401. Norrby IF – Gunnilse IS 2-1

Götene IF.
110411. Heimer körde över Götene (nlt)
110410. Urdåligt genrep mot Heimer
110407. Vinst mot Lilla Edet
110404. Seger mot Corner i DM

Jonsereds IF.
110411. Snygga mål när Sandareds IF besegrades!
110410. Oavgjort mot Kållered!

KB Karlskoga.
110413. KB-kaptenen kan missa hela våren (Karlskoga-Kuriren)
110411. Armin Mustafic ger aldrig upp (nwt)
110410. Efraimssons nolla spräcktes mot FBK (vf)
110408. Det vill Selmer se i genrepet (nwt, video)
110404. KB:s efterlängtade seger
110402. Selmer hoppas på första segern (Karlskoga-Kuriren)

Rynninge IK
.
110409. Förlust i genrepet mot Karlstad BK
110403Stabilt Rynninge vann mot Sköllersta.
110401. Förlust mot Forward

Skoftebyns IF.
110409. Seger i genrepet!
110407. Pontus flyttar hem – väljer Skoftebyn? (ttela)
110404. Ullared 2011
110402Träningsmatch mot Vinbergs IF
110401. Adolfsson byter Skoftebyn mot TFK (ttela)

Tibro AIK.
110410. Seger i genrepet mot IFK Ölme.

Nyheter från 16.3 – 31.3
Nyheter från 1.3 – 15.3.
Nyheter från februari
.
Nyheter från januari.
Nyheter från december.
Nyheter från november.

Vårvinternyheter från Norra Götaland

Assyriska BK.
110331.
Assyriska BK värvar rutinerat – Eric Hammar klar
110325. Utsikten tog hem titeln! (Utsiktens BK)
110322. Assyriska BK har gjort klart med trio – Krister Ucar slutar
110317. Jon Stockhaus ny lagkapten i Assyriska BK
110316. Assyriska BK till final i Västra Cupen

Carlstad United.
110329. Enkel seger för United (nwt)
110329. Tre spelare klara för Carlstad United
110323. Brodd flyttar hem (nwt)
110321. Kalle kommer tillbaka
110321. Nya namn i Carlstad United (vf)
110321. Ny trio klar för Carlstad United (nwt)
110318. På gång i truppen
110318. L-O om läget
110317. Bosnisk målvakt på väg till United (nwt)
110316. Ingen Valmir i United (nwt)

IK Gauthiod.
110328. Stark insats mot starkt motstånd! (FK Falköping)
110319. Dubbelseger igen

Gunnilse IS.
100331. Amerikan godkänd i debuten (Norrby IF)
100326. Gunnilse IS A vs IF Elfsborg U-21
100323. Gunnilse har skrivit om sin hemska upplevelse i Svenska Cupen, då de besegrades av ett div 4-lag. Rubriken skulle kunna vara När allt går snett.
110321. Stångenäs slog ut Gunnilse i cupen (Bohuslänningen)
110316. Marco Kotilainen is back
110316. Marco Kotilainen återvänder till Gunnilse IS (fotbolltransfers.com)

Götene IF.
110330. Förändringar i truppen
110328. Vinst utan storspel
110321. Vinst mot Tidavad i DM

Jonsereds IF.
110327. Gamla ”hjältar” på besök när Lerum besegrades!
110321. Hallå där, Mattias Viggeborn!
110321. En bra första halvlek räckte inte mot Skärhamns IK
110316. Bitter sorti för Jonsereds IF

KB Karlskoga.
110331. Läget i KB Karlskoga inför seriestarten (nwt)
110329. Topptrio utanför DM
110321. KB Karlskoga ute ur Svenska cupen (nwt)
110320. Förlust i Svenska Cupen
110318. Selmer om hur KB ska skrälla (nwt, video)
110318. Kan KB spela cupmatch i morgon?

Rynninge IK.
110331. Forward besegrade Rynninge (NA)
110331.Värdemätare för Rynninge – truppen mot Forward.
110327. Storseger för Rynninge
110319. Seger i Köping utan att imponera.

Skoftebyns IF.
110328. SIF-Häcken 1-3
110319. Två förluster i Grästorp

Tibro AIK.
110326. Oavgjort mot Ulricehamn
110319. De äldre visade vägen i tuff DM match

Ytterby IS.
110321. Resolut efter paus gav ny FCT-seger (ttela)
110318. Ytterby värvar från Qviding (Kungälvsposten)

Nyheter från 1.3 – 15.3.
Nyheter från februari
.
Nyheter från januari.
Nyheter från december.
Nyheter från november.

Vårvinternyheter från Norra Götaland

Assyriska BK.
110322.
Assyriska BK har gjort klart med trio – Krister Ucar slutar
110317. Jon Stockhaus ny lagkapten i Assyriska BK
110316. Assyriska BK till final i Västra Cupen

Carlstad United.
110323. Brodd flyttar hem (nwt)
110321. Kalle kommer tillbaka
110321. Nya namn i Carlstad United (vf)
110321. Ny trio klar för Carlstad United (nwt)
110318. På gång i truppen
110318. L-O om läget
110317. Bosnisk målvakt på väg till United (nwt)
110316. Ingen Valmir i United (nwt)

IK Gauthiod.
110319. Dubbelseger igen

Gunnilse IS.
100323. Gunnilse har skrivit om sin hemska upplevelse i Svenska Cupen, då de besegrades av ett div 4-lag. Rubriken skulle kunna vara När allt går snett.
110321. Stångenäs slog ut Gunnilse i cupen (Bohuslänningen)
110316. Marco Kotilainen is back
110316. Marco Kotilainen återvänder till Gunnilse IS (fotbolltransfers.com)

Götene IF.
110321. Vinst mot Tidavad i DM

Jonsereds IF.
110321. Hallå där, Mattias Viggeborn!
110321. En bra första halvlek räckte inte mot Skärhamns IK
110316. Bitter sorti för Jonsereds IF

KB Karlskoga.
110321. KB Karlskoga ute ur Svenska cupen (nwt)
110320. Förlust i Svenska Cupen
110318. Selmer om hur KB ska skrälla (nwt, video)
110318. Kan KB spela cupmatch i morgon?

Rynninge IK.
110319. Seger i Köping utan att imponera.

Skoftebyns IF.
110319. Två förluster i Grästorp

Tibro AIK.
110319. De äldre visade vägen i tuff DM match

Ytterby IS.
110321. Resolut efter paus gav ny FCT-seger (ttela)
110318. Ytterby värvar från Qviding (Kungälvsposten)

Nyheter från 1.3 – 15.3.
Nyheter från februari
.
Nyheter från januari.
Nyheter från december.
Nyheter från november.

Svenska Cupen

Det har spelats några matcher i svenska cupens kvalificeringsomgång som har ett visst intresse.

ÖLFFs två inkvalade lag Axbergs IF och Karlslunds IF spelade båda sina matcher. Axberg fick stryk av IFK SkövdeMriestad (div 3)  med hela 8-0. Att Axberg skulle få stryk kändes väl rätt klart redan före avspark, men 8-0 var väl i värsta laget. Bättre gick det för KIFarna. De var i Skövde där de spelade mot IFK Skövde, som också hör hemma i div 3. Örebroarna vann med 4-2 efter två mål vardera av Carl-Magnus Jonsson och Samuel Mokédé.

KIF får i nästa omgång spela mot div 1-laget Skövde AIK, som idag slog KB Karlskoga med knappa 1-0. Skövde AIK brukar ha starka div 1-lag, så det var på sätt och vis ett bra resultat för karlskogingarna. Kanske bidrog det faktum att matchen spelades på Nobelstadions grusplan till att västgötarna kände sig obekväma.

Av ÖSK Ungdoms kommande motståndare var även Gunnilse IF i farten. De mötte div 4-laget Stångenäs AIS och fick överraskande stryk med 4-2.

Vinternyheter från Norra Götaland

Assyriska BK.
110313. Slitet Assyriska förlorade mot Ytterby
110311. Assyriska BK vidare till semifinal i Västra Cupen
110307. Assyriska BK vidare i Västra Cupen – ny match på torsdag
110306. Seger i Västra Cupen – ny match på söndag

Carlstad United.
110313. Carlstad United förlorade mot Mellerud (nwt)
110313. Mellerud – CU 3-0
110311. L-O om läget
110308. Degerfors möter KBK i stället för United (vf)
110305. Carlstad Uniteds trendbrott (vf)
110304. Carlstad United vann derbyt mot Karlskoga (nwt)
110303. L-O om läget
110302. CU – KB

IK Gauthiod.
110307. Fullbordad fotbolls helg för IKG!

Gunnilse IS.
110315. Svenska Cupen
110313. Gunnilse IS vs V Frölunda IF
110313. Östra cupen 2011
110309. Två mål av Bilgin mot Gunnilse (ttela)
110303. Gunnilse IS A vs Kållered SK A 0-2 (0-1)

Götene IF.
110315. Dubbla segrar i helgen!
110312. Förlust mot Elfsborg U21
110309. Förlust mot Annelund

Jonsereds IF.
110313. Hockey siffror även under lördagen
110310. Jonsereds IF vidare i Östra Cupen!

KB Karlskoga.
110311. Ingen match för KB i helgen
110305. KB Karlskoga vill ha tillbaka Fredrik Ahlman (nwt)
110304. Ny KB-förlust – då surnar Selmer till
110304. Många borta när KB Karlskoga jagar första segern (nwt)
110304. Selmer inte orolig trots tre raka förluster (video, nwt)
110302. Klart för konstgräs i Karlskoga (kk)
110301. I år ska ”Jocke” ge hundra (kk)

Rynninge IK.
110311. Ingen match för KB i helgen
110305. Förlust i Söderköping
110302. Lika mot Motala på onsdagskvällen.

Skoftebyns IF.
110314. Stabil seger!
110313. Kamraterna vann 
i Trollhättederbyt (ttela)
110312. Förlust mot IFK
110310. Lindblom åter i Skoftebyn (ttela)
110306. Första vinsten!
110305. Förlust mot Edet

Tibro AIK.
110315. Seger mot Ulvåker
110313. Oavgjort mot Annelund.
110306. Ineffektivitet mot Tenhult...

Nyheter från februari.
Nyheter från januari.
Nyheter från december.
Nyheter från november.

Vinternyheter från Norra Götaland

Assyriska BK.
100228. Vinst mot Lerum med 1-0
110226. Krister Ucar förstärker Assyriska BK: ”Klubbens mål gjorde valet enkelt”
110225. Nya träningsmatcher inbokade mot FC Trollhättan och IF Elfsborg
110219. Assyriska besegrade Skottfint
110213. Arash Bayat klar för Assyriska BK: ”Kändes rätt från början”
110213. Fredrik Lagemyr förstärker Assyriska BK: ”Jag vill vinna serien”
110213. Assyriska BK värvar David Asmar från IFK Göteborg: “Det känns underbart”
110206. Oavgjort i första träningsmatchen.

Carlstad United.
110227. Träningsmatch mot Örebro Syrianska IF (Svenska Fans)
110226. Målkalas för Örebro Syrianska (Örebro Syrianska)
110226. United testar liberianska landslagsmän (vf)
110225. Örebro Syr. – CU
110225. Bara en konstgräsplan spelbar i Karlstad (nwt)
110225. Provspelare i helgen
110219. United och FBK Karlstad kryssade i Kristinehamn (vf)
110218. CU – FBK 2-2
110214. Träningsmatch mot Rynninge IK (Svenska Fans)
110214. Pinsam förlust för Carlstad United (vf)
110213. ”Första gången jag ser snö” (nwt)
110212. Inför Rynninge – CU
110212. Från Brasilien till Karlstad
110212. Fredag 11/2
110205. Ölmes vassa kontringar fällde United (nwt)
110205. IFK Ölme – Cu 3-1
110202. United letar målvakt och mittback (nwt)

IK Gauthiod.
110227. Snöplig förlust mot FC Trollhättan
110226. FCT-seger i första träningsmatchen (ttela)
110223. Oavgjort i premiären.
110212. Truppen!

Gunnilse IS.
110226. Östra Cupen 2011
110220. GIS  vs. Lindome GIF

Götene IF
.
110211. Förlust mot IFK Mariestad
110206. Positivt, trots förlust mot Örebro SK U

Jonsereds IF.
110227. En bra halvlek mot IF Vallen!
110227. Stabil insats mot Croatia Göteborg!
110226. Jonsereds IF vidare i Östra Cupen!
110218. Seger mot Partille!
110206. Jonsereds IF – Assyriska BK 3-3
110205. Oavgjort mot Assyriska
110204. Intensiv månad för Jonsereds IF!
110203. Semifinal för Asp & co i helgen!

KB Karlskoga.
110228. Förlust för KB trots bra spel (nwt)
110226. Kif-KBK 2-0 (Karlslunds IF)
110226. Wångblad klar för KB (kk)
110221. BK Forward – KB
110217. Tungt tapp för KB (kk)
110211. Mark Selmer inför säsongen (video, nwt)
110211. KB Karlskoga testar ny mittfältare (nwt)
110204. Kovändningen: Immetorp och KB överens (kk)

Rynninge IK.
110227. Seger mot Bosna
110219. Förlust För Rynninge mot Karlslund.
110218. August Holmberg om inledningen av säsongen.
110218. Truppen mot Karlslund.
110214. Jonas Malmström efter matchen (video)
110213. Rynninge vann enkelt mot Carlstad United
110212. Mattias inför helgen
110206. Övertygande Rynninge vann komfortabelt
110203. Mattias Wikström inför träningsmatcherna

Skoftebyns IF.
110226. HerrA: Förlust i Götet
110225. Skoftebyns IF nästa för Pajtim (ttela)
110224. Helgen v. 7
110213. SIF-polarna byter till VIF (ttela)
110206. Lite mer från igår…
110205. Förlust idag
110203. Stridh till Oddevold (ttela)

Tibro AIK.
110225. Vinst mot IFK Tidaholm
110205. Förlust med 4-2 mot SAIK
110202. Seger i första matchen för året.

Ytterby IS.
110227. Ytterby IS – Västra Frölunda IF (Västra Frölunda)

Nyheter från januari.
Nyheter från december.
Nyheter från november.

Vinternyheter från Norra Götaland

Sammanfattning spelarövergångar
Hos Carlstad United har man en ambitiös sammanställning över hur spelarövergångarna i Norra Götalandstvåan ser ut.

Assyriska BK
110131.
Mattias Kesenci stannar i Assyriska BK: “Jag tror på satsningen”
110111. PRESSMEDDELANDE – Angående Assyriska BK:s omplacering

Carlstad United
110127. Klart att United flyttas från Tingvalla (nwt)
110126. Deniz flyttar med Adis (vf)
110125. Renato återvänder till Carlstad United (nwt)
110119. United testar målvakt (vf)
110119. Sund har skrivit på för FC Trollhättan (nwt)
110115. United väntar på svar – och testar ny målvakt (nwt)
110113. Kampen om Tingvalla IP rullar vidare (vf)
110111. United blåst på skyttekung (vf)
110111. Första nyförvärvet klart – Arneng lär bli nummer två (vf)
110110. Saeed Rashid valde IFK Ölme (vf)
110104. Adis Maglic till Norge (nwt)
110104. Jonas Olsson klar för Degerfors IF (Karlskoga-Kuriren)
110102. Stortalangen till Öster (vf)
110101. Maglic har fått norskt kontraktsförslag (nwt)

IK Gauthiod
110129. Lägesrapport
110115. Pris!
110112. Senaste infon gällande A-truppen!
110103. Ny målvakt klar!
110103. Målvakt från FCT klar för Gauthiod (nlt)

Gunnilse IS
110127. Bitter Östlind bryter med Kalmar FF (Barometern)
110117. Gunnilse IS senaste bidrag till landslagsfotbollen
110111. Senaste nyförvärven till A-truppen!

KB Karlskoga
110131. Resultatlöst möte i Jatko-affären (kk)
110120. Timmy näste att lämna KB (kk)
110117. ”Nutt” på väg till Degerfors (vf)
110117. Även Olsson lämnar KB (kk)
110115. Jim Olsson till Norge..
110115. Skyttekungen till DIF?

Rynninge IK
110129. Gustaf Lundholm klar för Rynninge
111116. Anton Karlsson ny i Rynninge

Skoftebyns IF
110128. Stridh på väg till Falkenberg (ttela)
110104. Mathias ny mittback i Skoftebyn (ttela)

Tibro AIK
110117. Kjell årets VFF tränare 2010…

Nyheter från december.
Nyheter från november.