Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Omstart på Behrn Arena

Så här ser den ut: Behrns nya ytbeläggning. (Klicka två gånger för att få en närbild).

Med det nya plasten på plats var det rätt självklart, att  bloggen åkte ner för att ta reda på hur det nya underlaget känns under fötterna. Rätt mjukt och behagligt var det faktiskt, vilket bekräftades av flera av medlemmarna i talangtruppen. Alla verkade faktiskt väldigt nöjda, även om Bert Dimberg förutspådde att det nog blir en präktig träningsvärk i morgon, då det är dags att kliva ur sängen. Med ett nytt och delvis annorlunda underlag är det till en del andra muskler som engageras.

Killarna i ÖSKs talangtrupp var först på plan (eller om sanningen skall fram så blev det nog ett rätt dött lopp med några tjejer från DUFF, som till att börja med tränade samtidigt på sin planhalva). Vädret var på intet sätt inbjudande. Det känns väl egentligen aldrig kallare än när temperaturen ligger kring nollgradersstrecket. Det märkte säkert inte ungdomarna som tränade, men väl Håkan Juhlin, Magnus Samuelsson och Bert Dimberg som höll i trådarna.

Som vanligt när man dyker ner så här under försäsongen var det en del nya ansikten på plats. Anfallarna Miralem Malic (Arboga Södra) och Muamer Sepic (Bosna 92) är redan nya truppmedlemmar. Både Håkan och Magnus var mycket positiva till vad de sett hittills av de två nyförvärven och menade, att ÖSK Ungdom med dessa två i laget anfallsmässigt kommer att bli betydligt målfarligare än vad man var under fjolåret. Ett annat för mig rätt okänt ansikte tillhörde Hussein Fawaz, Ervallas suveräne futsalspelare, som lär vara något av en (fotbolls)trollgubbe utomhus också. Hussein provtränar just nu under en två-veckorsperiod med talangerna. Ett annat ansikte som inte tillhör truppen, men ändå är rätt välkänt tillhörde Pontus Pers. Pontus, som ju spelat för Karlslund, rehabiliteringstränar för närvarande efter ett brutet ben i foten.

Talangtruppens nyförvärv: målgörarna Muamer Sepic (Bosna 92) och Miralem Malic (Arboga Södra)

Från de egna leden (alltså i det här fallet 94:orna) så tränar målvakten Jonathan Thuresson, mittfältaren David Johansson och Stefan Hannasson, som kan spela framskjuten mittfältare eller anfallare, heltid med talangtruppen. Dessutom deltar Mirza Basic (-94, anfallare), Filip Albertson (-95, mittfält) samt Lukman Murad (-96, överallt utom i backlinjen) några gånger i veckan. Lukman, som hittills bott i Kopparberg med dryga resor till Örebro för match och ibland även för träning, har från och med vårterminen flyttat in hos en familj i Örebro och får således helt andra träningsmöjligheter än vad han har haft hittills.

Vinterträning

2 kommentarer – kommentera

Annelie

Hallå.. jag använder din gräsbild som skrivbordsunderlägg på min dator nu..om det är ok!

Ficedula hypoleuca

Där ser man. Jag har faktiskt haft något av ett klickrekord på just den bilden. 72 stycken på två dar, bara för att jag skrev att man skulle klicka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.