Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rapport från sjukstugan…erm Behrn Arena

Det verkar för tillfället vara rätt utvädrat på ÖSKs sjukstuga. Vid torsdagsträningen medverkade både Magnus Wikström och Alejandro Bedoya fullt ut och inte heller Tommy Wirtanen såg ut att besväras av någon av sina baksidor. Men mest förvånande av allt var Andreas Haddads aktiva medverkan dagen efter det att lokalpressen förklarat att hans säsong är över. Andreas inte bara körde igenom hela träningsprogrammet tillsammans med sina lagkamrater. Han tänjde dessutom ut på passet genom att köra ett antal avslutsövningar tillsammans med två hugade yttrar. Av allt att döma har han trots den långa skadefrånvaron inte helt förlorat sin känsla för var mål och målvakt är belägna. Det skulle inte ens förvåna mig om han dyker upp på en avbytarbänk i Gävle eller något åt det hållet. Även om han givetvis saknar matchtempo efter sin långa frånvaro är han av allt att döma inte sämre än att man skulle kunna kasta in honom i motståndarnas straffområde sista kvarten när man jagar mål.

Frånvarande av mer eller mindre outgrundliga anledningar var Paulinho (fast det bruka han vara till och ifrån), Patrik Haginge (som lär ha gått av under träningen igår) och Emil Berger. William Atashkadeh körde en hel del löpträning tillsammans med Urban Juneholm. Marcus Astvald fick en smäll mot foten och linkade av i förtid. Men yttrar har ju klubben gott om för tillfället.

Alejandro såg för övrigt väldigt spelsugen ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.