Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Starkt år av ÖSK Ungdom (Ekäng)

Efter det att den sista matchen i P14 Elits A-slutspel nu spelats kan man konstatera att det gångna (spel)året varit mycket framgångsrikt för ungdomarna ute på Ladugårdsängen. Samtliga äldre pojklag har skött sig med den äran och i flera av klasserna varit starkast i distriktet. En liten sammanfattning.

P93/94Kanske det mest positiva med denna grupp är den vidd som man visat upp under året. Man har haft hela tre lag igång i seriespelet. Förutom laget i pojkallsvenskan har man haft ett lag i P17 och, som en nymodighet för året, även ett lag i div 8.  (Dessutom migrerade i princip ett helt lag 93-or) till ÖSK Söder inför säsongen.
Pojkallsvenskan: Laget blev tvåa i gruppen på samma poäng som seriesegrarna Carlstad United. Tyvärr räckte målskillnaden inte till för att laget skulle kuna lägga beslag på förstaplatsen.
P17. Laget vann grundserien, men i slutspelet gick det sämre och där slutade laget femma.
Div 8. Det gick rätt trögt till att börja med, men laget spurtade bra och blev till slut 4:a.
DM för P16. Laget hade en mindre bra dag och fick ge sig för Forward i DM-finalen.

P95
ÖSKs femtonåringar har dominerat under året – både i det regionala spelet och i distriktet.
Regional serie P15. ÖSKs lag vann sin grupp med 11 poäng tillgodo på tvåorna från Carlstad United. Laget spelar just nu A-slutspel mot CU plus de två bästa lagen från den östra serien.
P15 Grupp1. Andralaget vann distriktets högsta serie.

P96
ÖSKs fjortonåringar överraskade med en stark säsongsavslutning. Efter att ha blivit fyra i P14 Elits gruppspel gick man sedan och vann A-slutspelet.

P97
ÖSK har en mycket lovande kull 97-or på gång. Killarna tog hem seriesegern i P13 Elit och hann även med att känna sig för bland 14-åringarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.