Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Målgörare på Rosta Gärde

Jag cyklade förbi Rosta Gärde på väg hem efter den hemska MFF-förlusten och upptäckte att två av ÖSKs pojklag var i gång med sina respektive slutspel. Killarna i P16 hade gått till A-finalerna genom att på förmiddagen slå Ludvika FK med 1-0. På eftermiddagen ställdes de sedan mot Borens IK, som besegrades med 2-0. Som belöning får de gå upp extra tidigt i morgon bitti eftersom deras semifinal mot IK Sturehov börjar redan kl. 08:00.

Nils Hallberg gav ÖSK ledning genom att slå in en straffspark och Mirza Rakovic förseglade segern genom att göra 2-0 i andra halvlek

ÖSKs lag i P15 tog sig inte till A-finalerna men gjorde bra ifrån sig i den första matchen i B-finalspelet. Vänersborgs IF besegrades med betryggande 5-2 och laget möter i morgon kl. 09:00 BK Kenty i en av B-slutspelets kvartsfinaler.

Fyra målskyttar som delade på fem mål. Fredrik Felle längst till vänster slog in både en straffspark och en frispark. De övriga målen gjordes av Mohamed Abdullahi, Younus Ali och Abdullahi Berry.

Från Fagersta slutligen rapporteras, att PAL-truppen med mest 16-åringar slog Fagerstas juniorlag (18-19 år) med 1-0 efter 0-0 i halvtid. Målskytt var Lukman Murad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.