Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spelarinvest: Mot unionsupplösning

Nu på kvällskvisten kom det in en kallelse till en extra bolagsstämma hos Örebro Spelarinvest. Man skriver:

På den tidigare extra årsstämman beslutades att Örebro Spelarinvest AB (SI) ska återta sin aktiva roll när det gäller spelaraffärer i ÖSK. Avtal har skrivits med ÖSK Fotbollsklubb (ÖSKF) och ÖSK Elitfotboll AB (ÖSKE). SI´s aktier i ÖSKE har sålts till ÖSKF. Som ett sista steg i förberedelserna ska vi nu se till att styrelserna separeras. Därför kallas nu till extra årsstämma som har till uppgift att tillsätta en ny styrelse i SI.

Det verkar alltså som om upplösningen av ägar- och personsambanden mellan Elitfotboll och Spelarinvest nu är så gott som klar. Det enda som återstår är att välja nya styrelseledamöter som ersättare för de som kommer att sitta kvar i Elitfotbolls styrelse. Vilka som lämnar och hur förslaget beträffande ersättare ser ut framgår inte av kallelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.