Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spelarinvest: Ett steg till

Idag kan man läsa i papperstidningen, att ÖSK Elitfotboll ABs styrelse godkänt de nya samarbetsavtalen mellan Elitfotboll, Spelarinvest och fotbollsföreningen. Att de gjorde detta är kanske inte så överraskande, eftersom de själva varit i högsta grad medverkande vid framförhandlingen av avtalen. Nästa steg, som även är det sista i upplösningen av banden mellan Spelarinvest och Elitfotboll, är att även medlemmarna i Örebro SK FK (aka. fotbollsföreningen) godkänner avtalen. Ett sådant beslut skall tas vid en extra föreningsstämma, som man räknar med att kunna hålla under oktober månad.

Om/när föreningsstämman har godkänt den nya avtalsstrukturen kommer Spelarinvest att sälja sina aktier i Elitfotboll till fotbollsföreningen. Dessutom kommer alla möjligheter till dubbelkommando att försvinna i och med att de personer som har en plats i styrelsen för båda de berörda bolagen kommer att lämna en av dessa platser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.