Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Dialogmöte den 25 februari

ÖSK bjuder in till vad man kallar ett dialogmöte på måndag den 25 februari. Platsen är 4:e våningen och tiden kl 18:00. ÖSK kommer till start med ett starkt lag bestående av Rose-Marie Frebran, ordförande Örebro SK, Jan Karlsson, VD ÖSK Elitfotboll AB, Lars Bolin, ordförande medlemsutskottet, Curt Gruvaeus, ordförande i Örebro Spelarinvest AB samt Björn Åqvist, ordförande ÖSK Elitfotboll AB.

Det har under det senaste året förekommit en hel del både saklig och mindre saklig kritik av hur föreningen (och bolaget) sköts samt av den inte så lättgenomträngliga organisationsformen med de tre olika intressenterna ÖSK Fotboll, Örebro Elitfotboll AB samt Örebro Spelarinvest AB. Inför årsstämman i mars har fyra motioner lämnats in som berör ett flertal aspekter av hur ÖSK fungerar och styrs och man kan väl anta, att dessa punkter kommer att belysas på ett eller annat sätt.

Mötet är tillgängligt för föreningens medlemmar som uppmanas att ta med sig medlemskortet för att styrka medlemsskapet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.