Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget

Plötsligt strömmar det in information om skadeläget från nästan alla håll och kanter. Det är bara ÖSK själva som inte verkar vilja dela med sig av den här typen av information.

Kapten Blod har talat med ÖSKs läkare Ulf Nordström om hur läget är för de rehabiliteringstränande spelarna. Utan att gå in på alltför mycket detaljer verkar samtliga vara på rätt väg även om deras deltagande i matchen mot GAIS är osäkert. Det rör sig alltså i första hand om de ljumskskadade Mohammed Saeid och Armend Alimi samt William Atashkadeh (baksida, lår).

Även Andreas Haddad och Peter Samuelsson sägs göra framsteg. Riktigt vad de råkat ut för har aldrig riktigt framgått. Peter stukade ju en fot i hemmamatchen mot Syrianska den 20 maj. Foten lär dock ha läkts sedan dess och det har ryktats om att han i stället  har haft problem med ryggen. Haddad spelade mot Gefle i den sista matchen före EM-uppehållet och tycks ha drabbats av någon ny skada under uppehållet. Han har inte medverkat vid någon av ÖSKs tre träningsmatcher under uppehållet. NA uppgav i sin pappersutgåva, att han inte kunde vara med på grund av en tåskada.

NA skriver, att Haddad kommer att kunna spela mot GAIS efter det att han fått en ny typ av inläggssula till sina fobollsskor. Frågan är dock om han är i så pass god form efter sitt senaste träningsuppehåll att han är spelbar. Det kanske är bättre att skynda långsamt i hans fall. När det gäller Emil Berger så bekräftar NA, att han drabbats av en fotvrickning och inte är aktuell för matchen mot GAIS. Det kanske inte gör så mycket för att döma av Ljungs laguttagning mot Djurgården går Boris före i dagsläget. Boris insats mot DIF lär ju inte heller ha försämrat hans möjligheter att få starta i Grahns frånvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.