Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Eddie till Häcken

120529. Klart slut för Eddie.
Aftonbladet skriver idag, att det inte kommer att bli någon allsvenska speltid för BK Häckens Eddie Hernandez. Klubben och spelaren har kommit överens om att avsluta lånekontraktet två månader i förtid. Hernandez kommer nu att återvända till sin tidigare klubb Platense i Honduras. Vaktmästarna på Behrn Arena kan alltså andas ut – deras fönsterrutor är lite säkrare.

120519. Eddie reser hem?
Om Eddie Hernandez har skjutit sönder några fönsterrutor på Rambergsvallen vet vi inte, men det verkar nog som om hans tid i Sverige är på väg att ta slut. FotbollDirekt skriver, att det verkar som om Hernandez, som ännu inte fått någon speltid med Häcken, kan vara på väg att få lämna laget.

111231.
Eddie Hernandez, som gjorde ett blixtprovträningsbesök på Behrn Arena i slutet av augusti, fick resa hem till Honduras igen utan något allsvenskt kontrakt. Efter sig lämnade han en sönderskjuten fönsterruta på Västra Läktaren. ÖSK valde i stället att ge höstreservplatsen till Brunet Hay, som inte heller gjorde någon större succé.

Nu har dock Hernandez (eller kanske snarare hans agent) lyckats fixa ett kontrakt för den skjutglade anfallaren. I dagens nyhetsflöde finns ett meddelande om att han skrivit ett kontrakt med BK Häcken – till att börja med på lånebasis men med en köpmöjlighet om allt går bra. Dessutom uppges Helsingborgs IF ha varit intresserade av Hernandez.

I augusti skrev bloggen följande om Hernandez.

Eddie Hernandez.
110831Eddies nordiska irrfärder
110814Under tiden – i Honduras
110814Hernandez till Lilleström?
110809Bombardero del Puerto
110805Honduransk anfallare på ingång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.