Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Under tiden – i Honduras

”So while you do not have tickets better not speak.”  (Honduransk levnadsvisdom)

Även om Eddie Hernandez verkar att ha försvunnit från ÖSKs radarskärm för tillfället kan Eyravallsbloggen inte låta bli att följa upp ärendet till dess (förmodligen för Hernandez) bittra slut. Eddie verkar ju vara en sympatisk ung man, som inget hellre vill än att komma till den gamla världen för att spela fotboll. Tyvärr har hans reslust ännu inte belönats med de flygbiljetter, som skulle kunna göra detta möjligt.

Resan till Norge och Lilleström som skulle ha skett i tisdags har ännu inte blivit av – den heller. Enligt La Tribuna är det dock fortfarande aktuellt med en provspelsperiod på 10 dagar hos Lilleström. Dessutom finns det nu en ny (?) möjlighet i Sverige. Det hela låter på det hela taget rätt så vagt och det finns väl en hel del som skulle kunna tyda på att det inte blir några biljetter alls.

På Lilleströms hemsida finns det ingenting som tyder på att en provspelare skulle vara på väg in. Däremot så hoppas klubben mycket på att kunna få låna en anfallare från Uruguay.

La Prensa: Platense waiting for a Colombian goalkeeper
La Tribuna: Platense retracts in time change

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.