Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bombardero del Puerto

Eddie Hernandez. Foto: El Heraldo.hn

Om allt går enligt planerna så flyger Eddie Hernandez från Honduras till Sverige idag. Av vad jag sett (och förstått) så har resplanerna gått i lås. Det finns lite olika uppgifter i honduranska internetmedia om ifall övergången/utlåningen redan är klar eller om det rör sig om en testvecka innan ÖSK (och Hernandez) bestämmer sig. För Eddies del verkar det inte vara några problem. Att få komma till Europa för att spela fotboll verkar vara som en dröm som är på väg att bli sann för honom.

Jag hittade en artikel om honom på en honduransk internetsite. Googles översättningar är väl inte helt klockrena, men man förstår ändå vad det handlar om. Det verkar vara en ödmjuk och ambitiös ung man som kommer till Örebro.

El Heraldo: Bombardero del Puerto
Googleöversatt till svenska: Puerto Bomber
Googleöversatt till engelska: Puerto Bomber

Den här artikeln skrevs uppenbarligen innan planerna på klubbytet till ÖSK blev kända.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.