Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Stellan till BK Forward

NA skriver, att Stellan Carlsson bestämt sig för att under den kommande säsongen representera BK Forward och att de båda parterna kommit överens om ett ettårskontrakt. Stellan, som har en halv säsong hos ÖSK samt en kvart  i en allsvensk match (AIK borta i oktober år 2008) med sig i CV:t, har under hösten nämnts som eventuell assisterande tränare i ÖSK Söder. Hur det blir med den saken nu när han engagerats av BK Forward återstår att se.

Forward har också gjort klart med de två före detta ÖSKarna Joakim Gren och Robin Ingvarsson om ytterligare ett år. På minussidan återfinns ÖSKs föredettingar Herish Kuhi och Peter Olsson, som båda verkar att sluta med fotbollen – i alla fall på högre nivåer. Chriss Henriksson, som faktiskt inte haft något med ÖSK att göra under sin karriär, verkar gå tillbaka till Rynninge, varifrån han kom för några år sedan. Gör han det är Rynninge att gratulera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.