Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKs dag i Örebrocupen

ÖSKs segrande lag i P15. Bakre raden från vänster: Filip Albertsson, August Wiklund, Marcus Moore, Sebastian Heimeryd och lagkaptenen Oscar Fardelin. Mellan raderna står Lukman Murad. I främre raden hittar vi Tarik Benca, Simon Glännestrand, Andreas Nydahl, Jonathan Herbst och Semin Ujkanovic.

 

Idag var det finaldag och dessutom spelades den äldsta pojk- och flickklassen från början till slut. I Idrottshuset hade ett av ÖSKs lag i P88 tagit sig till semifinal, men fick där se sig slagna (men först efter straffsparkar) av de blivande slutsegrarna från Forward.

I P15 som spelade sina matcher så när som på finalen i Conventum gick det mesta enligt Plan A. ÖSK hade tre anmälda lag och alla tog sig vidare till slutspelet. Mest imponerande var faktiskt de ett år yngre killarna från P14, som tog andraplatsen i gruppen och sedan pressade FBK Karlstad ordentligt i kvartsfinalen. Förlusten blev så pass knapp som 1-2.

Ett än så länge oidentifierat och inte alls stillastående lag med 14-åringar som överraskande gick till kvartsfinalen i P15-klassen.

 

Slutsegrare i hela turneringen blev (givetvis) ÖSKs förstalag, som ser väldigt stabila ut och som dessutom kan dra nytta av talangerna hos Filip Albertsson och Lukman Murad. Jonathan Herbst i målet och Semin Ujkanovic stod också för bra insatser. Laget, som gick genom hela turneringen utan poängförlust, besegrade i finalen Carlstad United 2 med hela 5-0. Besvärligaste matchen var nog semifinalen mot Adolfsberg som man med en del tur kunde vinna med 1-0.

ÖSKs andralag som tog sig kvartsfinalen, men där mötte de sina övermän från ÖSK 1. Bakre raden: Elyas Karbouch, Lucas Kasselia, Younus Ali, Ante Jälevik, John Nydahl, lagkaptenen Jonathan Gunnarsson, Benjamin Noorzay, Abdulsalam Al-Dulaimi. Främre raden: Armin Keljalic, Filip Jonsson och Sean Afshar

 

I kvartsfinalen var det ett rent ÖSK-möte, då man ställdes mot ett annat av överraskningslagen, nämligen ÖSK lag 2. Andralaget stod upp riktigt bra och segersiffrorna för förstalaget blev inte större än 4-2.

Kameran var med, men förutsättningarna var inte de bästa så fotografierna blev lite så där, speciellt på 96-orna som inte ville vara still. Tyvärr klarade jag inte av att identifiera alla spelarna, så jag tar gärna emot kompletteringar beträffande namnen i kommentarsfältet. 96-orna känner jag inte alls till.

1 kommentar – kommentera

Klas Jonsson

Agge i lag 1 heter Agust Wiklund.
I lag 2, bakre raden från vänster Elyas Karbouch, Lucas Kasselia och längst till höger ”Abbe”, Abdulsalam Al-Dulaimi.
Sean i främre raden heter Sean Afshar.

M.v.h. / Klas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.