Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Summering Forwardcupen

Nu finns det inga ÖSK-lag kvar i cupen, så det kan vara på sin plats att summera upp resultaten i de olika klasserna. Man bör dock notera att i åtminstonde de tre äldsta pojkklasserna var det inte representationslagen som spelade utan lag av B-karaktär som deltog. I P16 och P14 hade A-trupperna annat för sig och i P15 vilade man efter Elite Hotel Cup samt laddade inför nästa veckas match mot BK Forward.

P16.
Laget gick till A-slutspel i en antalsmässigt rätt tunn klass. I kvartsfinalen besegrades Borens IK med 2-0. Idag på morgonen blev det förlust mot IK Sturehov med 1-0.

P15.
Laget gick till B-slutspel. I åttondelsfinalen besegrades Vänersborgs IF med 5-2. I dagens kvartsfinal var man uppenbarligen chanslösa mot BK Kenty som vann med 5-0.

P14.
Laget gick till A-slutspel vilket var bra gjort. Där blev det dock direkt slutspelat efter det att man förlorat med knappa 4-3 mot finska FC Viikingit. Motståndarlaget är för övrigt det senaste ÖSK-förvärvet Denis Abdulahis senaste förening.

P13.
Båda de jämna (antar jag) lagen gick till A-slutspel. ÖSK vit slog Adolfsberg med 3-0 i åttondelen och förlorade sedan i kvarten mot Storvreta med 2-1. ÖSK svart åkte på en stjärnsmäll mot BP1 i en kvartsfinal som man förlorade med 10-0.

P12.
I den lagrika tolvårsklassen gick ÖSKs lag till A-slutspel. Där tog det dock stopp direkt då laget i åttondelen besegrades av Svärtinge med 2-1.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.