Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 13. juni

Talangtruppen åker till Katrineholm för en viktig match mot Värmbol FC i div 2 Södra Svealand. Mer om den matchen separat.

ÖSKs 15-åringar hade en tuff match igår mot Karlslund, vilket dock inte hindrar dem från att ta nästa match redan idag. Motståndet svarar BK Forward för med ett lag som spelar med tillägget P96 – de är nominellt ett år yngre alltså. Fast jag har en känsla av att man blandar en del med äldre spelare. Forwards representationslag i klassen spelar dock mer eller mindre samtidigt en match i regionserien så från det hållet kommer det inga förstärkningar. ÖSK kommer också till spel med ett rätt så blandat lag. En del av spelarna från gårdagens match finns också med i truppen för dagens. I en rätt liten serie med bara 6 deltagande lag, så leder ÖSK på 13 poäng medan Forwards lag ligger sist med 10 poäng mindre. Det skulle förvåna mig mycket om ÖSK släpper den matchen. Matchen spelas på Trängen med avspark 11:00

Resultat: ÖSK vann med 4-2, ett resultat som med tanke på de båda lagens resp. tabellplaceringar ser ut att ha varit i knappaste laget. Några ytterligare detaljer är ej kända av mig.

ÖSK 2 som är P16/P17-truppens andralag spelar seniorfotboll, men har haft det tufft i div 8. Idag möter man Pars FC lag 2, som är ett av serietabellens två topplag. Det lär nog bli förlust om inte sommarferierna urholkat motståndarnas spelstyrka alltför mycket. Många i Pars har ju anknytning till Universitetet på ett eller annat sätt.

Resultat: Det verkar som om ÖSK förlorade med 2-1, vilket bortsett från förlustens beska nog var ett rätt så bra resulat mot betydligt äldre spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.