Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Träningsmatcher

Så fort A-truppen kommit tillbaka från uppdraget i Halmstad går man på en minisemester. Under perioden 1 juni – 8 juni sparkas ingen fotboll – i alla fall inte i ÖSKs regi. Träningen återupptas sedan den 9 juni kl. 14:30. Allt enligt information på ÖSKs hemsida.

Två träningsmatcher finns inplanerade under EM-uppehållet. Den 17:e juni spelar man en jubileumsmatch mot BK Forward på Trängen. Jubilaren är hemmalaget som firar sin 75-årsdag (eller om det möjligen är 75-årsåret som firas).

En träningsmatch mot Assyriska är inplanerad den 27 juni.

Distriktscupmatchen i Fastighetsbyrån Cup har äntligen fått ett datum. Bortamötet mot Laxå IF kommer att spelas den 29 juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.