Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-smak på KIF Örebros tränarstab

KIF Örebro skriver på sin hemsida, att man kommit överens med Erik Österlund (tidigare tränare för talangtruppen) om en tvåårig förlängning av hans tränarsyssla hos klubben. Utöver sina tidigare uppgifter som spelarutvecklare och analytiker kommer han fortsättningsvis även att syssla mer med träning och coachning. Det verkar med andra ord som om man utökat hans arbetsuppgifter med en del av vad Bernhard Nilsson tidigare sysslade med.

Kristoffer Jonsson kommer att fortsätta om målvaktstränare. Kristoffer gjorde ju några år som målvakt i ÖSK Ungdom, innan han gick vidare till BK Forward.

Erik Österlund till KIF Örebro Duff

Det var inte bara ÖSKs talangtrupp, som fick klart med sin assisterande tränare igår (eller snarare talade om vem det blir). Även KIF Örebros talanglag KIF Örebro Duff fick positionen besatt.

NA skriver idag i sin papperstidning, att det blir Erik Österlund, Magnus Samuelssons företrädare som assisterande hos talangerna, som så att säga byter sida och i fortsättningen kommer att hjälpa till hos KIFarna. Hans nya lag spelar div 2-fotboll i div 2 Västra Svealand och huvudansvarig tränare är Daniel Zetterlund.