Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK-smak på KIF Örebros tränarstab

KIF Örebro skriver på sin hemsida, att man kommit överens med Erik Österlund (tidigare tränare för talangtruppen) om en tvåårig förlängning av hans tränarsyssla hos klubben. Utöver sina tidigare uppgifter som spelarutvecklare och analytiker kommer han fortsättningsvis även att syssla mer med träning och coachning. Det verkar med andra ord som om man utökat hans arbetsuppgifter med en del av vad Bernhard Nilsson tidigare sysslade med.

Kristoffer Jonsson kommer att fortsätta om målvaktstränare. Kristoffer gjorde ju några år som målvakt i ÖSK Ungdom, innan han gick vidare till BK Forward.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.