Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Åqvist basar dubbelt

Det börjar dra ihop sig till års- resp. föreningsstämma för Fotbollklubben och Aktiebolaget. (En viss) dokumentation finns tillgänglig på ÖSKs hemsida. Av denna (verksamhetsplanen för 2015) framgår bland annat att man avser att låta samma personer sitta i styrelsen för förening och aktiebolag. En naturlig förändring med tanke på att föreningen numera äger 100 % av aktiekapitalet i fotbollsbolaget. Den tidigare lite snåriga styrelsesammansättningen i bolaget var ju en konsekvens av att även delägaren Spelarinvest skulle beredas plats.

Till ordförande kommer valberedningen, enligt NA, att föreslå Björn Åqvist medan Rose-Marie Frebran föreslås till posten som vice ordförande.

ÖSK: Inbjudan till årsstämma och föreningsstämma
NA: Han blir ensam ÖSK-bas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.