Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Knäskador mm

På förekommen anledning listar papperstidningen idag upp de skador som för närvarande dominerar  sjukvårdsavdelningens rehabarbete. Det ser väl inte så där väldigt hoppingivande ut.,

Ilir Berisha (knäskada).
Opererades i september och beräknades vara borta i sex månader. Nu har det gått åtta och det finns väl ingenting som tyder på att han snart skulle kunna vara insatsberedd. Bloggen har dock sett honom utomhus i samband med en lagträning (vilket borde vara ett tecken på att i alla fall sker någon slags positiv utveckling).

Robert Åhman Persson (knäskada)
Kom till ÖSK med ett pågående rehabprogram. Hade opererats i september för en meniskskada. I slutet av februari blev det tyvärr nödvändigt med en ny operation.

Alhassan Kamara. (knäskada).
Skadade menisken i den sista träningsmatchen. Opererades mer eller mindre omgående. Knappast tillgänglig förrän omstarten efter fotbolls-VM. Fast Crespo själv verkar tro att det skall gå fortare.

Boris Lumbana (knäskada).
Inre ledband delvis avslitet. Behöver inte opereras. Dat har sagts att han kommer att hinna bli klar på sex veckor, men Bloggen tror på efter VM-uppehållet.

William Atashkadeh.
Som vanligt skadad. Den här gången lär det handla om en muskelskada i låret. Borde väl ägna sig åt något annat än fotboll.

Oscar Jansson (axelskada).
Skadades i säsongspremiären mot Halmstad. Oklart hur allvarlig skadan är, men tidningen skriver att han hoppas vara spelbar redan mot Mjällby AIF på tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.