Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skaderapport från NA

Nerikes Allehanda rapporterar från lägret i Portugal om skadläget i ÖSKs trupp. Lite överraskande eller inte alls överraskande beroende på hur man ser det så är William Atashkadeh kvar Sverige. Han har drabbats av en muskelskada som man bedömer läker bäst i Sverige. I Sverige har han sällskap med den likaledes rehabtränande Robert Åhman Persson.

Samtidigt är Ilir Berisha med till Portugal, eftersom man från ÖSKs sida bedömer att hans rehabträning passar bättre att genomföra i Portugal. Det låter ju lite märkligt. Det är väl nästan så att jag tror att man tycker att det räcker med en Portugalresa för de som inte kan vara med i den dagliga verksamheten.

Otur har Christer Lipovac haft som stukade foten under den första träningsdagen och nog får stå över några dagar (i bästa fall).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.