Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya uppdrag för Frebran

Häromdagen kunde man läsa, att ÖSK Fotbolls ordförande Rose-Marie Frebran av regeringen utsetts till nationell samordnare för att stärka en positiv supporterkultur och motverka idrottsrelaterad brottslighet. Idag blev hon utnämd till ordförande i den parlamentariska kommittén om regional planering och bostadsförsörjning.

Frebran är även vice ordförande i Svenska Fotbollförbundet resp. Föreningen Svensk Elitfotboll. Frebran är ju egentligen landshövding i Örebro län, men det jobbet kanske inte är så betungande. Möjligen – och här spekulerar Bloggen bara – kanske hon tycker att det nu är dags att lämna ordförandeuppdraget hos ÖSK Fotboll. I och med att fotbollsklubben väl kommer att ta över ansvaret för Örebro Elitfotboll AB fullt ut, så kommer nog det uppdraget att bli betydligt tyngre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.