Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKs organisation – Så styrs ÖSK Fotboll

ÖSKs organisation är inte alltid så lättillgänglig. Utöver den ursprungliga fotbollsföreningen Örebro SK FK finns det ju numera ett aktiebolag, Örebro Elitfotboll AB, som enkelt uttryckt ansvarar för själva driften. I bakgrunden finns dessutom Örebro Spelarinvest AB som stod för stora delar av den kapitaltillförsel som var nödvändig i samband med rekapitaliseringen år 2004. ÖSK har nu (sent omsider) lagt ut ett dokument på sin hemsida som redogör för samband mellan och styrning av de olika delarna.

ÖSK: Så här styrs ÖSK Fotboll

Jag har även lagt denna redogörelse i Bloggens dokumentarkiv som en pdf-fil i högermenyn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.