Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Abdulahi och Ibrahim inte i planerna

I dagens papperstidningen kan man läsa lite mer om ÖSKs planer för det här året. Det var Lasse Wirström som var tidningens utsände och han rapporterar bland annat att:
Denis Abdulahi och Josef Ibrahim var på plats och tränade, men att de inte ingår i planerna på 2013 års spelartrupp. Till dess att något är klart kommer de givetvis att träna med ÖSK – det ligger ju både i spelarnas och ÖSKs intresse. Dessutom har de fortfarande kontrakt med klubben.
Ayanda Nkilis övergång är i princip klar, men det saknas fortfarande dokumentation från Sydafrika innan övergången formellt kan genomföras.
William Atashkadeh saknades på grund av en fotskada. Det verkar dock inte ha handlat om den skada som höll honom borta under hela hösten. Det här tycks vara en mindre grej och han förväntas vara tillbaka i träning redan idag.
Daniel Bamberg saknades på grund av den klassiskt brasilianska anledningen: Problem med flygbiljetterna.
Jonas Sandqvist saknades, men har inget klart beträffande nytt lag.

Målsättningen är fortfarande att den slutgiltiga truppen skall bestå av två målvakter och 17 utespelare. Enligt P-O Ljung finns det (fortfarande) planer på att förstärka varje lagdel, men inget är 100-procent klart ännu. Det låter ju överraskande aggressivare värvningsmässigt sett, men innebar också att ytterligare spelare i den nuvarande truppen kommer att få lämna av den ena eller andra anledningen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.