Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya jobb för Boström och Sjögren

NA skriver idag på nätet, att Sixten Boström fått klart med ett nytt tränarjobb. Han kommer att från och med nästa år träna den finska toppklubben HJK. Under sin aktiva tid (som fotbollsspelare) representerade Boström HJK under sammanlagt fem år.

Med tre omgångar kvar av årets Allfinska leder HJK serien med 1 poäng. Det ser därför ut som om ÖSKs förre tränare första uppgift skulle kunna bli att försvara ett ligaguld.

Hufvudstadsbladet: Sixten Boström tränar HJK nästa säsong

På morgonen kunde man läsa i papperstidningen att även Lennart Sjögren har klart med en ny arbetsgivare och ett nytt jobb. Hans sista arbetsdag hos ÖSK blir den sista november. I februari börjar han sitt nya jobb som förvaltare hos det kommunala fastighetsbolaget Örebroporten. Det är Örebroporten som äger anläggningarna på Behrn Arena, med det är enligt Sjögren inte alls säkert att han kommer att jobba med dessa. Hans nya arbetsgivare äger ju en hel del fastigheter i stan. Dessutom är företaget aktivt med flera nybyggnadsprojekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.