Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Skadeläget den 25 februari

Dagens papperstidning rapporterar hur det stog till med skadeläget i Turkiet och truppen igår. Patrik Anttonen och Andreas Haddad är ju långtidsskadade, men Andreas Haddad är på gränsen till att ta steget in bland de rehabiliterade. Fast det är en bit kvar. I införartiklarna före lägret skrevs det att man räkande med/hoppades på, att han skulle kunna gå för fullt under något eller några träningspass under lägret. Så bra har det dock inte gått. Än återstår det enligt NA:s senaste läkarbulletin några veckor innan han kan gå för fullt, när det gäller avsluten. Däremot har han kunnat börja med enklare övningar med boll. Haddad hoppas själv kunna vara tillgänglig när allsvenskan startar, vilket jag tycker låter optimistiskt med tanke på hur utvecklingen har varit hittills.

I övrigt skriver tidningen att Daniel Bamberg, Valdet Rama och Wiliam Atashkadeh dras med småskavanker. Dessutom är tydligen inte heller Peter Samuelsson hundraprocentigt insatsberedd. Han har haft känningar i hälsenorna och i ryggen och tvingades till och med att stå över en av fredagsträningarna. När det gäller William Atashkadeh skriver tidningen att han ligger bättre till än förra året (!) vid den här tiden. Han har känningar i ljumskarna till och ifrån. Man kan ju notera att William har rehabiliteringstränat under större delen av de senaste två åren – först hos IFK Göteborg och under det senaste året hos ÖSK. Frågan är om han någonsin kommer att få en längre skadefri period.

Dessutom är Eidur Sigurbjörnsson förmodligen skadad, vilket dock inte kommenterats av NA. Han har inte varit med ens som uppsatt ersättare i någon av de två matcherna under lägret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.