Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Berisha åker med till Finland

ÖSK skriver på sin hemsida, att det blir en stor trupp som åker till Seinäjoki i Finland för ett matchläger. Det kan nog behövas också eftersom man skall spela tre matcher på fyra dagar. Enligt hemsidan saknas bara rehabiliteringstränande Patrik Anttonen och Andreas Haddad. Dessutom åker inte Kalle Holmberg med eftersom han är uttagen till en vänskapsturnering med U19-landslaget.

Detta innebär att samtliga tre mittfältsförvärv nu finns på plats och kommer att få speltid. Utöver ÖSKs A-truppsspelare kommer som tidigare meddelats även Mohammed Saeid att få följa med. Den provspelande kosovoalbanske mittbacken Ilir Berisha åker också med (vilket visar att mina farhågor beträffande eventuella viseringsproblem var obefogade). Slutligen får även U21-truppens Lukman Murad en plats i bussen och på hotellet. Det skall väl i första hand ses som en uppmuntran för den talangfulle femtonåringen. Men det blir säkert en del speltid för honom, troligast i matchen mot Säinäjokis eget lag, som väl inte håller samma klass som HJK och den finska hemmalandslagstruppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.