Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Spelarinvest söker nytt kapital

Följande uppmaning damp ner i bloggens brevlåda. Den gäller givetvis även de som ännu inte har blivit aktieägare. Hans Melin svarar villigt på alla eventuella frågor kring aktietecknandet.


Offensiv satsning på ÖSK

På aktieägarmötet i Örebro Spelarinvest AB (ÖSAB) den 24 november konstaterades, att bolaget och dess ägare kan känna sig stolta över att på ett mycket betydelsefullt sätt ha bidragit till ÖSK Fotbolls framgångar de senaste åren och till det faktum att ÖSK 2010 är det tredje bästa fotbollslaget i Sverige. Den positiva bild i media av ett anfallsinriktat och positivt spelande lag, som ÖSK numera innehar, betyder självfallet mycket ur PR-synpunkt för hela Örebroregionen, dess näringsliv och innevånare.

Av den ekonomiska redogörelsen på mötet framgick, att det kapital som ÖSAB förfogar över i dagsläget uppgår till cirka 4 mkr. Den allmänna meningen på mötet var, att detta kapital är för litet för att kunna stötta ÖSK på bästa sätt i klubbens strävan att bibehålla, eller helst ytterligare förbättra, den framgångsrika positionen i Fotbollssverige.

ÖSAB genomför nu därför en kampanj för att öka sitt tillgängliga kapital och därmed kunna stötta ÖSK Fotboll bättre, nu när laget skall mäta sina krafter med lag ute i Europa. Vi vädjar till såväl nuvarande aktieägare som andra intresserade att satsa kapital för att åstadkomma en behövlig förstärkning av ÖSAB:s finansiella resurser.

Om alla nuvarande aktieägare satsar exempelvis ytterligare 50% av den summa som tidigare investerats i bolaget skulle bolagets tillgängliga kapital öka från nuvarande 4 mkr till 11 mkr!!! ÖSAB:s styrelse har dessutom beslutat att jobba hårt för att engagera personer/företag, som idag inte är aktieägare, vilket, om det lyckas, kommer att öka det finansiella utrymmet ytterligare.

Som ett led i ovannämnda kampanj ber vi dig, som redan är stolt aktieägare i ÖSAB, att snarast fylla i och returnera nedanstående kupong. Tack på förhand för ditt ytterligare stöd!

OBS!   Vi har redan tecknat aktier med nya köpare för 700.000 i denna kampanj, som startade den 1 januari 2011.

Glöm inte Kvartalsmötet den 24 februari 18:30. Om du anmält dig behöver du inte göra om det.

……………………………………………………………………………………………………………Till Örebro Spelarinvest AB

Jag vill gärna stötta ÖSK Fotboll ytterligare och tecknar mig därför för ytterligare aktier i ÖSAB (kryssa a, eller b nedan)

a         _____ Jag tecknar mig för det antal aktier som motsvarar 50% av min tidigare gjorda insats i ÖSAB

b        _____ Jag tecknar mig för ………… st nya aktier i ÖSAB à 50 kronor (minst 50 aktier)
(för nya aktieägare gäller minst 5.000 Kr)

__________________________
namn


Skickas till
Örebro Spelarinvest AB
Box 206
70144 Örebro                                                          Bankgiro 5818-1231
eller hans.melin@melinsfastigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.