Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

RMM flyttar till Borlänge

110210. Dalkurd för Mambo.
Det blev div 1-klubben Dalkurd som under den kommande säsongen kommer att dra nytta av Robert Mambo-Mumbas fotbollskunskaper, skriver Dalarnas Tidningar. Där kommer han bland annat att få spela ihop med sin tidigare lagkamrat Mirza Jelecak. En möjlighet för örebropubliken att återknyta bekantskapen med Robert och Mirza kommer att ges den 19 juni, då Dalkurd kommer till Örebro för att på Trängen möta BK Forward.

110119. Dalkurd intresserade.
Robert Mambo-Mumba som för övrigt förmodligen ”bara” heter Robert Mambo kanske blir kvar i Sverige trots allt. Enligt den kenyanska tidningen Daily Nation reser han till Sverige för att diskutera en övergång till borlängeklubben Dalkurd. En klubb som blivit något av en uppsamlingsstation för före detta ÖSKare. Under den gångna säsongen spelade ju både Mirza Jelecak och Nedim Halilovic för dalkurderna.

En numera välsnaggad Mirza har för övrigt nyligen förlängt sitt kontrakt med ett år. Nedim däremot verkar att ha lämnat laget.

110115. Mambo-Mumba flyttar hem?
Det mesta tyder på att Robert Mambo-Mumbo har spelat klart i Sverige. ÖSKs tidigare mittfältare har fått se sin fotbollsstjärna dala. Efter den korta men framgångsrika perioden i ÖSK har han representerat norska Viking, BK Häcken, GIF Sundsvall och nu senast som utlånad Umeå FC. Men någon kontraktsförlängning blev det inte efter treåringen hos Giffarna och nu tränar han tillsammans med spelarna i Bandari FC i Mombasa.

SuperSport.com: Mambo considers KPL switch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.