Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Näfver till Forward

110204.
Av allt att döma är övergången eller vad man nu skall kalla den nu komplett. Ingenting har hörts från Forwards sida, men på sin hemsida har man en nyligen uppdaterad trupplista och på den finns Näfver med. För övrigt kan man konstatera att Forward nog har en del luckor att fylla i sin trupp.

110111
.
I en artikel i NA ger Kristoffer Näfver besked om sin närmaste fotbollsframtid. Allt tyder på att det blir Forward, som kommer att kunna dra nytta av hans fotbollstalang. Ett försök från hans sida att etablera en kont(r)akt med ÖSK Fotboll misslyckades av allt att döma. Säkert en välkommen förstärkning för Forward vars trupp inför den kommande säsongen sett rätt tunn ut.

101221. Kjäll hoppas på Näfver
Enligt NA vill Axel Kjäll försöka övertyga Kristoffer Näfver om att det är i Forward han skall spela nästa säsong. Huruvida frågeställningen orsakar några sömnproblem på Näfvers sida framgår inte av artikeln.

101216. Inget City för Näfver
Eskilstuna-Kuriren har försökt kolla läget beträffande Eskilstuna City och Kristoffer Näfver. Inte överraskande så är Näfver inte alls intresserad, verkar det som. Han var för övrigt inte med och spelade för Karslund då de mötte ÖSK i förrgår. Han kanske tyckte att det var för kallt eller så har han slutat träna med KIFarna. Tanken att han skulle välja att gå till div 2-laget i Eskilstuna känns hur som helst rätt befängd. Det finns bättre lag på närmare håll och han vill fortsätta trots att han inte kunnat få tag på en klubb som vill försörja honom.

101116. Näfver vill inte träna.
Eskilstunalaget City har haft vissa förhoppningar att kunna knyta den före detta ÖSK-talangen Kristoffer Näfver till sin div 2-trupp. När frågan om provträning kom upp slog dock Näfver bakut. Det är inte något han anser behöva utsätta sig för. Däremot kan man ju kanske tycka, att en träningsvecka i Eskilstuna skulle kunna ha haft fördelar för honom också. Det skulle ju ge en möjlighet att bekanta sig med förutsättningar, tränare och trupp till exempel.

Så anledningen till det nekande svaret är nog, att han aldrig ansett City vara ett realistiskt alternativ för sin del. Till spel i Superettan räcker hans kvalifikationer utan tvekan.

Folket: Näfver nobbar provträning

1 kommentar – kommentera

will

Haha Karlslunds magiska inhoppare. Inte en karaktär som lyfter en grupp precis…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.