Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Två ÖSKare till landslagsläger

Adam Eriksson och Kalle Holmberg har på nytt funnit nåd inför förbundskapten Tomas Turessons ögon. Resultatet? Jo, de ingår i den 60-mannatrupp med artonåringar som kommer att träna på Bosön mellan den 7 och 10 februari. Ur denna grupp kommer sedan förbundskapten Turesson att vaska fram ett lag till EM-kvalmatcherna i höst. Innan dess kommer hela 6 träningslandskamper att spelas så de båda ÖSKarna bör ha goda möjligheter att få dra på sig ett blågult matchställ igen.

Svenska Fotbollförbundet: P18/93: Bosöläger i februari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.