Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya klubbar för ”gamla” talanger

Två spelare från tidigare års talangtrupper kommer denna säsong att representera nya klubbar. Kristoffer Jonsson, som efter målvaktsjobbet i ÖSK Ungdom representerade BK Forward i div 1 kommer i år att spela för IFK Kumla i div 4. Kristoffer lämnade Forward i somras för studier i USA, men där blev han alltså inte kvar speciellt länge. Kumlingarna, som gick en tuff match och missade uppflyttningen till trean med en hårsmån förra året, har nog gjort årets värvningskap i närkesfyran.

Ny hos Öfvre Adolfsberg är Pontus Brunzell. Pontus som haft en del skadebekymmer var påtänkt hemvändare hos div 2-laget förra året, men skadeproblem gjorde att han försvann ur truppen innan säsongen ens börjat. Pontus spelade i allmänhet vänsterback under sin tid i ÖSK Ungdom, men kan ta hand om alla platser i backlinjen och han är inte oäven på mittfältet heller. Är han i någorlunda bra form så har även Öfvre gjort ett klipp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.