Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Inga (större) framgångar i Örebrocupen

Örebrocupens första dag avslutades utan några större framgångar för ÖSK-lagen. Jag hade nog trott att killarna i P97 skulle kunna vara med och på allvar slåss om en finalplats, men uppenbarligen hade ÖSK Ungdom, som man brukar, prioriterat jämna lag före toppade i den här typen av breddturnering.  Av de sex deltagande lagen i klassen gick tre vidare till slutspel. Ett av dessa föll sedan bort redan i åttondelen och de andra två hade spelat klart efter kvarten. I klasserna P99 och F98 kom inget av de deltagande lagen fram till slutspelet. I morgon är det bara yngre klasser på banan eller närmare bestämt 10-åriga pojkar och ett år äldre flickor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.