Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bassombeng till GAIS

101203.
GAIS har nu presskonferensat och presenterat sina nyförvärv. Istrefi IRL och Eric Bassombeng på bild. Eric befinner sig nämligen i Kamerun på semester. Det är väl lika bra att Axén vänjer sig med det på en gång.

På sin hemsida bekräftar ÖSK kortfattat övergången och skriver bland annat.

– Vi har under en tid fört förhandlingar med Eric om en förlängning i ÖSK, men inte kommit till en överenskommelse.

Det är ju nästan så man får intrycket att ÖSK valde att inte gå vidare med Bassombeng och att det var därför han hamnade i Göteborg.

Hos GAIS skriver man på sin hemsida om både Bassombeng och Istrefi. Istrefi har jag sett några gånger och inte tyckt att han verkade vara speciellt bra på någonting. Han gjorde 6 mål för Carlstad United under den gångna säsongen.

Sportsday rapporterar från presskonferensen, att GAIS och/eller Axén även har förhoppningar om att kunna få använda Jesper Florén (på lån från Elfsborg) en säsong till.
101202.

Sportbladet uppger ikväll, att Eric Bassombeng är en av två nya spelare som kommer att presenteras av GAIS vid en presskonferens i morgon fredag. (Den andre lär vara Carlstad Uniteds anfallare Gzim Istrefi).

Erics flytt lämnar mig med splittrade känslor. Han kan vara väldigt bra när han är i form och på spelhumör. Men även rätt usel när det inte stämmer. Allt strul under hans tid hos ÖSK gör nog, att trots allt det bästa är att han lämnar klubben och går vidare.

Årets medaljer bärgades på det hela taget utan någon medverkan från hans del. Han spelade nio matcher, men bara en gång från start och det var i den sista betydelselösa matchen mot Trelleborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.