Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pojkallsvenskan Elit nästa år

Värmlands Folkblad har lagt ut ett förslag till hur de värmlänska serierna skall se ut nästa år. Så där lagom intressant, tycker bloggen (alltså inte alls). Intressantare är det dock att även förslaget till hur pojkallsvenskan skall spelas nästa år lagts med. Av detta framgår att ÖSKs lag flyttas upp ett snäpp till ”Pojkallsvenskan Elit Mellersta” år 2011. Tyvärr skedde det inte helt och hållet av egen kraft – Carlstad United pressade sig ju förbi i seriespurten. Men efter att det uppstått en vakans gick budet till ÖSK Ungdom, som alltså tackade ja till erbjudandet om uppflyttning. Om förslaget antas så kommer nästa års motståndare att komma från följande klubbar:

IFK Uddevalla, Gais, Örgryte, Jönköping Södra, Ursvik (Sundbyberg), Hammarby, Djurgården, Sköndals IK, Älvsjö AIK,  Carlstad United BK, Örebro SK, IFK Norrköping

ÖSKs svartvita färger kommer att försvaras av P95-orna, som så framgångsrikt vann både grundserie och slutspel i den regionala serien i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.