Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 18. september

A-truppen har just dragit igång förmiddagsträningen och reser i eftermiddag till Halmstad.

ÖSK Ungdom reser också, men inte lika långt. I eftermiddag är man i Eskilstuna för match med den stadens City. Fortsatt div 2-spel ligger i vågskålen – speciellt för hemmalaget. Matchen spelas kl. 14:00 på Tunavallen.

ÖSK Söders damlag i div 3 vill nog gärna spela hela serien utan någon poängförlust. Två matcher återstår för ÖSK-fotbollens vinstmaskin. Den första spelas i eftermiddag då tjejerna sig an Rynninge IK på Ekängs konstgräs. Avspark kl. 15:00

Resultat: Söderdamernas ångvält rullar vidare och plattade till ytterligare en mostståndare. Idag hade (o)turen kommit till Rynninges damlag som fick se sig besegrade med 3-2.


ÖSK Söders andralag fixade nästan nytt div 7-kontrakt i den förra omgången, trots att laget efter vårsäsongen såg rätt utslagna ut. Men ett starkare höstspel har fört upp laget till en mittplats i tabellen. Om den nya spelstyrkan räcker till för div 6-jagande Lillån FK är dock osäkert. Matchen spelas kl. 17:15 på Ekängs konstgräs.

Resultat: Söderseger med 2-0 mot uppflyttningskandidaten Lillån. Starkt jobbat. Dagens mål gjordes av Kalle Ardeman och Alessandro Eni.


P17-truppen har en bortamatch i division 8 mot IK Sturehov i eftermiddag. Lagen ligger båda i mitten av tabellen och har tagit lika många poäng. Kan nog gå hur som helst. Matchen spelas nästgårds på Sörbyvallen kl. 15:00

Resultat: Matchen inställd på grund av ospelbar plan.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.