Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Helt fel

Jag trodde att kvällens div 8-match mellan Höftskott och ÖSK2 skulle börja kl 19:00 och att det skulle bli seger för gästerna från Universitetet. Så fel jag hade. Matchen började redan kl 18:30 på grund av de försämrade ljusförhållandena och ÖSKs pojklag rullade ut ett chanslöst motståndarlag.

ÖSK kom till spel med ett lag som till största delen bestod av PAL-spelare och de hade inga som helst problem att besegra de fotbollsmässigt oskolade studenterna. Stefan Hannasson gjorde ÖSKs första två mål på långskott, som smet in precis under ribban och Benjamin Andersson-Westergård gjorde det sista efter att ha runnit igenom på vänsterkanten och sedan rullat in bollen förbi en chanslös målvakt.

Närmast på programmet för PAL-truppen ligger nu vad som med viss fog skulle kunna kallas seriefinalen i pojkallsvenskan. Den spelas på söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.