Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 22. augusti

A-truppen tränar mellan 09:30 och 11:00 och deltar därefter i ÖSKs familjedag som pågår mellan 11:00 och 13:00.

På Ekängs IP möter ÖSKs pojkallsvenska lag IF Heimer från Lidköping. ÖSK leder serien, men verkar att sakna en del av sina ordinarie startspelare. Heimer ligger i mitten av tabellen, men gav ÖSKarna en hel del besvär då lagen möttes första gången (ÖSK-seger med 4-2). ÖSK bör kunna vinna matchen men får nog jobba för segern. Matchen börjar kl 13:00

Resultat: Det blev en enkel seger med 5-1. Se separat artikel.


I den regionala ligan så har ÖSKs P15-lag bortamatch i Västerås mot Skiljebo redan kl 11:00. ÖSKarna leder serien med sex poäng medan Skiljebo är ett mittlag. ÖSKarna bör vinna matchen, men en brasklapp måste nog skickas med till Västerås, eftersom det inte verkar som om anfallet är fullt bestyckat. Bland annat spelar Lukman Murad med det pojkallsvenska laget.

Resultat: ÖSK vann med 2-0 och behåller serieledningen minst intakt. Resultatet var i underkant enligt hemkomna ledare. ÖSKs mål gjordes av Jonathan Gunnarsson och Fredrik Fälle (straff).


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.