Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Forwardcupen

100806 Eftermiddagsförluster.

Younus Ali gjorde ÖSKs mål i matchen mot Värmbol.

Efter oavgjorda resultat på förmiddagen blev det förluster i de två klasser som bloggen försöker att hålla ett öga på. På Lundby IPs svårbemästrade B-plan mötte ÖSK P15 ett av två lag från katrineholmsklubben Värmbol. Tyvärr visade sig sörmlänningarna redan en bit in i första halvlek att de var det bättre laget och hade till efter den första halvlekens 25 minuter hunnit med att skaffa sig en 3-0 ledning.

Det är inte så kul i halvtid om man ligger under med 3-0.

Andra halvlek blev något bättre för de svartvita med i princip jämnt spel. ÖSKs Younus Ali reducerade till 1-3 och laget fick en liten energikick. Till något mer mål räckte denna dock inte utan det blev Värmbol som gjorde matchens sista mål och således fastställde slutresultatet till 1-4.

Tack för god match och vidare mot nästa.

Inte gick det bättre för 16-åringarna. På Rosta Gärde förlorade man mot Torstorps IF från Finspång med siffrorna 3-1.

100806 oavgjord förmiddag.

Trion som höll tätt mot Enköping: Målvakten Yoness Lamhamdi-Blückert samt mittbackarna Abbas Fadel och Filip Gustafsson.

ÖSKs två äldsta lag spelade båda oavgjort i sina matcher, då Forwardcupen kördes gång i ett angenämt sommarväder på fredagsförmiddagen. På Rosta Gärde spelade femtonåringarna oavgjort 1-1 mot göteborgslaget Finlandia/Pallo AIF. Bloggens utsände hade begett sig till Lundby IP, där de ett år äldre killarna mötte ett starkt lag från Enköpings SK. Med tanke på att hela PAL-truppen flyktat till Fagersta denna helg så var 0-0 resultat en mycket bra prestation mot ett längre och tyngre motståndarlag, som av allt att döma tillhör de bästa i Uppland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.