Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Filip på landslagsläger

Filip Albertsson och P15:s målvakt Jonathan Herbst tränar på Behrn Arena.

Jag glömde att nämna det i morse men rätt skall vara rätt. Idag deltar ÖSKs senaste landslagsuttagne spelare på sitt och åldersgruppens första elitträningsläger i Svenska Fotbollförbundets regi.

Filip Albertsson, som gått raka vägen från distriktens elitläger i Halmstad tidigare i år till den första sammandragningen på riksnivå, kommer att tillbringa måndag till torsdag på Bosön tillsammans med ett 40-tal lovande fotbollsungdomar. Från Örebro deltar förutom Filip även BK Forwards anfallare William Magnuzon.

Filip tränar och spelar i ÖSK normalt med den ett år äldre pojkallsvenska truppen. Han är en mycket energisk och bolltekniskt skicklig central mittfältare. Han har dock ibland lite svårt att släppa ifrån sig bollen, när han väl fått tag i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.