Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P15: Förlust i sista cupmatchen

P15-truppen efter den sista matchen i en tuff cupvecka. (Klicka på bilden för bättre upplösning). Från vänster till höger. Liggande: Filip Jonsson och Simon Glännestrand. Knästående: Jonathan Gunnarsson, Henning Nordvall (P96), Lesster Govea (P96), Lukman Murad (PAL-P96), Ante Jälevik, Gustav Fardelin (P96), Max Lindborg. Stående: Fredrik Felle, John Nydahl, Sebastian Heimeryd, Andreas Nydahl, August Jonsson, Jonathan Herbst, Oscar Fardelin, Calle Renberg (Foto: Bengt Lindborg)

Det blev en 3-0 förlust i den sista matchen i Elite Hotel Cup för ÖSKs femtonåringar. Motståndarna från Högadal visade sig vara något starkare än hemmalaget. Tyvärr så fick man även inför den här matchen några återbud på grund av skador, vilket tvingade lagledningen att kalla in förstärkningar från  96-orna.

Efter en första halvlek då laget inte fick någon vidare ordning på spelet hamnade man i underläge med 0-2 . Sedan gjorde killarna en betydligt bättre andra havlek. Även om det blev ytterligare ett baklängesmål, så hade det inte alls varit oförtjänt med något reduceringsmål för hemmalaget också.

Nu får killarna ta det lugnt några dagar (antar jag), men redan i slutet av nästa vecka är det dags för Forwardcupen.

1 kommentar – kommentera

Ledare P95

Hej
John heter även han Nydahl i efternamn, Calle heter Renberg och ? mellan Andreas och Jonte heter August Jonsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.