Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

P95: Förlust mot Bissarna

Simon Glännestrand och Ante Jälevik gjorde ÖSKs mål mot Nyköpings BIS.

ÖSKs P95or hade Nyköpings Bissar i säcken efter en bra matchinledning och en 2-0 ledning i Elite Hotel cupens tredje omgång. Men motståndarna lyckades krångla sig ur greppet och reducerade till 2-1 innan den första halvleken var slut.

I den andra var de sedan det betydligt bättre laget och ÖSK med ett offensivt kraftigt uttunnat lag kunde inte skapa det som behövdes för att på allvar hota ledningen. ÖSKs mål gjordes av Ante Jälevik på nick efter ett skott i ribban av Simon Glännestrand. Simon gjorde sedan själv det andra. ÖSKarna var då inne i en bra period, men när sedan reduceringen kom på nick efter hörna gick mycket av luften ur laget.

Bra som vanligt var Filip Albertsson på mittfältet. Lukman Murad såg tyvärr rätt ensam ut i anfallet  och hans offensiva räder fångades upp av duktiga nyköpingsbissar. De var uppenbarligen förvarnade om Lukmans kapacitet och lät honom inte komma loss speciellt ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.