Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Säker seger för 95:orna

Fem målgörare i matchen mot GIF Sundsvall. Lukman Murad längst till vänster gjorde två och tilldelades priset som matchens lirare. De övriga är om man fortsätter från vänster Jonathan Gunnarsson, Oscar Fardelin, Simon Glännestrand och John Nylund.

Andra dagen bjöd på en övertygande seger för ÖSKs 15-åringar i Elite Hotel Cup. Gårdagens måltorka var glömd så fort som Lukman Murad öppnade sitt målkonto i turneringen. Redan efter någon minuts spel chippade han bollen över GIF Sundsvalls målvakt. Lukman gjorde även det andra någon minut före halvtidsvilan, då han kom fri centralt i ett läge han inte brukar missa. Det gjorde han inte denna gången heller.

I andra halvlek blev det sedan en succesiv påfyllning av målförrådet genom Simon Glännestrand (genombrott och chip över målvakten), John Nylund (inslaget i mål ur snäv vinkel), Oscar Fardelin (foten på rätt ställe vid en hörna) och slutligen Jonathan Gunnarsson, höstförvärv från Rynninge IK, som slog en frispark så hårt att målvakten inte kunde hålla den.

På det hela taget ett mycket bättre ÖSK-spel än under den första dagen, där förutom målgörarna även Filip Albertsson skall nämnas för sitt jobb på mittfältet. Tyvärr sliter turneringen lite väl hårt på spelarmaterialet. Igår råkade Benjamin Noorsay ut för ett brutet nyckelben. Idag fick Semin Ujkanovic bäras av med vad som såg ut som en skadad lårmuskel och Max Lindborg åkte på en ordentlig vadkaka.

Tvärsnytt: Framtida stjärnor på plan (video med några sekvenser från gårdagsmatchen mot Landskrona BoIS)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.