Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Trögstartat i Elite Hotel Cup

Inga målgörare mot Landskrona men ÖSKs målvakt Jonathan "Jonte" Herbst såg till att siffrorna kunde hållas nere och förlusten begränsas till uddamålet.

ÖSKs P15-lag fick inga poäng med sig i den första matchen i årets upplaga av Elite Hotel Cup. Motståndarna från Landskrona BoIS var tillräckligt mycket bättre för att kunna avgöra matchen till sin fördel. Efter en jämn, mållös och rätt handlingsfattig första halvlek kunde Landskrona ta ledningen halvvägs in i det andra på en kontring, efter det att ÖSK pressat på deras planhalva. Bollen studsade inte ÖSKs väg vid det tillfället utan i stället både över ett utsträck backben och utom räckhåll för ÖSKs målvakt. Nu skall dock inte ÖSKarna beklaga sig alltför mycket hur bollarna studsade efter den här matchen. Landskrona hade skott i både stolpe och ribba, som man inte fick någon utdelning på.

Trots ett antalmässigt övertag under de sista 10 minuterna efter en utvisning på en landskronaback lyckades ÖSKarna aldrig få till någon slutforcering att tala om. Laget hade svårt att knyta ihop spelet, tappade boll påfallande ofta och hade stora problem med att få igång något vägvinnande passningsspel. Bäst i laget denna eftermiddag var målvakten Jonathan Herbst som stod för ett stabilt spel och genom några svettiga räddningar kunde se till att höll siffrorna nere.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.