Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Svartvit fotboll den 10. juni

Det spelas ingen lokal ÖSK-fotboll i åldersklasserna P15 och äldre idag.

På det internationella planet har vi dock två stycken ÖSKare i elden. Både Andreas Ståhl och David Rohlén har fått förnyat förtroende av förbundskapten Roland Larsson och finns med i startuppställningen för P16-matchen mot Slovakien. David får dock byta till den högra mittbackspositionen. Matchen avgörs i Älmhult och börjar redan kl. 12:30.

Resultat: Same results as last time. Det blev alltså 2-2 även i den andra matchen. Dock utan några utvisningar. Andreas och David startade matchen. Det föreligger ännu inte några uppgifter huruvida de blev utbytta eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.