Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mera landslagsuppdrag (för Ståhl och Rohlén)

Roland Andersson, Svenska Fotbollförbundets förbundskapten för P16/94-orna, har tagit ut en 18-mannatrupp för ett dubbelmöte mot Slovakien första hälften av juni månad. I truppen ingår de två talangtruppsspelarna Andreas Ståhl och David Rohlén precis som förra året. Att Andreas, som i år lagt beslag på startplatsen i div 2-laget, skulle komma med var rätt självklart. David har haft en del skadebekymmer och dessutom hårdare konkurrens på de platser han är aktuell för och har därför inte fått så mycket speltid. Men uppenbarligen tillräckligt mycket för att komma med i truppen.

Matcherna spelas den 8 juni i Rydaholm och den 10 juni i Älmhult.

Svenska Fotbollförbundet: P16/94: Trupp mot Slovakien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.