Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSKs P95-or i serieledning

Efter

ÖSKs 15-åringar hade inga större besvär med att besegra Skiljebo SKs lag med 4-0 i den regionala serien idag på eftermiddagen. Ja, skall sanningen fram så hade man inga besvär alls. Skillnaden mellan lagen var nog i första hand, att ÖSK i samtliga lagdelar hade spelare som var ordentligt mycket bättre än vad gästerna kunde ställa upp med. Den största skillnaden var ÖSKs 14-åring Lukman Murad, som gjorde sitt första mål redan efter 5 minuters spel och som hann med två till innan halvleken var färdigspelad. Bra hjälp i anfallet hade Lukman av Semin Ujkanovic som hade assist på alla tre och som dessutom gjorde andra halvlekens enda mål. På mittfältet dominerade Filip Albertsson med sitt energiska spel och sin goda bollbehandling även om man ibland önskade, att han spelade lite mer i djupled än på tvären eller bakåt. I backlinjen, som sanningen att säga inte hade så mycket att bestyra, tog Oskar Fardelin hand om det mesta som kom så långt och han såg även till att uppspelen i allmänhet blev konstruktiva.

I och med segern tog ÖSKarna hand om tabelledningen.

Inför

I eftermiddag möter ÖSK Ungdoms P95-or västeråslaget Skiljebo SK i den regionala serien. Det handlar om en match i den fjärde omgången och ÖSKs grabbar kommer att ta hand om serieledningen i händelse av seger. Så här långt har laget kunnat glädja sig över två vinster (Carlstad United resp. Karlslunds IF), samt den oavgjorda matchen mot BK Forward.

På sin hemsida skriver man att följande trupp är uttagen till matchen: Armin, Aryan, Filip A, Filip J, Fredrik, Gustav, Isak, John, Jonte, Lukman, Markus M, Max, Nydahl, Oscar, Sebbe, Semin, ev någon mer.

Det blev i alla fall inte jag så mycket klokare på. Men uppenbarligen får man med den dubbelarbetande Lukman Murad (spelar även med i det ett år äldre pojkallsvenska laget). Lukman själv har fortfarande ett år tillgodo på spelarna han kommer att möta idag. Han är nämligen född 1996.

ÖSK Ungdom – Skiljebo SK
Behrn Arena: 1 maj kl. 15:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.